"så svårt kan det inte vara"


"Varför får du mycket lättare uppgifter?" , "Det är bara att lära sig" ,"Så svårt kan det inte vara"

Men jo så svårt kan det faktiskt vara för mig att lägga ner energi på något jag inte tycker är roligt. Det är inget jag valt, det är något jag fått av min ADD.


ADD står för attention deficit disorder” och betyder uppmärksamhetsstörning.


Det betyder där av att jag eller som flera andra ofta kan bli lättdistraherade, tappar uppmärksamheten, blir tystlåten, tappar lätt energin, och nu kommer vi till det. Vi lägger inte ner energi på det som inte intresserar oss och där av kan vi ses som oengagerade och på det viss ha svårt att komma igång med uppgifter, få saker gjorda.

Ja nu kommer säkert någon kommentera " jag har också svårt att komma igång med saker" mm. Ja det har du säkert men du kan antagligen få dina saker gjorda, eller har jag fel? Min hjärna bestämmer däremot att jag inte vill.


När man tillräckligt många gånger har hört "Det är inte rättvist" så vill jag inte ha mina lättare uppgifter som egentligen är lika svåra som era för mig. För att ni ska tycka det är rättvist, men är det rättvist? Att jag inte ska förstå vad jag gör? Att jag inte ska få godkända betyg för ni tycker det är orättvist att jag får lättare uppgifter kanske? Det tycker inte jag är rättvist!

Alla har vi olika prioriteringar, det finns därav andra sätt att bedöma mig i vissa ämnen eftersom jag har det lite svårare. Men jag får göra lika mycket som er om inte mer bara kanske lite lättare eller som jag tycker är roligare.

Så är det verkligen orättvist?

Tänk på det nästa gång, innan du säger något onödigt. För du vet antagligen inte allt om den personen.


(Detta är ur mitt perspektiv och hur jag har det)

<3<3<3 OliviaW

Stora krammar 

Gillar

Kommentarer