Idag var det då sista dagen på John Chris, hade fullt upp hela dagen..inte en lugn stund! Ska bli skönt med lov nu..eller ja jag jobbar ju imorgon också så inte vila än inte. Kram oh saknar er alla i klassen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag var det den näst sista dagen på John Chris..känns lite tråkigt nu när man har lärt känna alla och jobbit in rutinerna. Men ska bli skönt med påsklov! Idag var det en 19 årig tjej på provanställning hos oss som jag fick visa lite hur allting gick till och så! Haha hon och många fler trodde att jag jobbade där, så känns lite pin att säga att man är 14 år och praoar. Aja hörs imorn.

Likes

Comments

Det har inte hänt så mycket, igår var det jätte mycket lunch disk och idag var det as lungt. Så fick sluta en timme tidigare.

Likes

Comments

Idag började jag klockan 10, skrev in mig och bytte om. Började med cannelloni och lasagne och sedan pajerna. Sedan gjorde jag majonnäs med Hasse och bar lite grejer hit och dit. Idag var det lugnt och dåligt väder så fick sluta klockan tre!

Likes

Comments

Idag var en bra dag, kom till jobbet strax innan tio. Bytte om och skrev in mig! Började med att göra 6 lasagne och 5 cannelloni, dock cannelloni slut. Så jag fick nöja med det jag hade! La sedan upp de tre sorters pajer på faten och stället ut de i montern! Det var ganska lugnt, men sen blev det fredagsrusning och typ kaos. Men sen hände det som antar skulle hända någon gång under praon! Jag tappade glas och flaskor i enren! Så pinsamt, men jag skötte det fint och fortsatte mitt tempo! Idag sa hewi (diskaren) att jag är deras bästa praktikant som någonsin varit där. Vilken känns så jävla nice. Puss och kram lingonbanan!

Likes

Comments

Kom till Jobbet klockan 10 ungefär, skrev in mig och började med pajerna. Det var ganska lugnt! Vid lunchrusningen plockade jag disk från bord och torkade dom. Jag mådde sådär, var jätte trött och kändes som att jag hade syrebrist. Men behöll mitt tempo. Det är svårt att rabbla upp vad jag gjort, pga trött i huvudet. Men man kan säga att det har varit mycket. Gibs (min kollega) sa till mig typ efter lunch " säg inte det här till någon men det är typ hundra procent säkert att det blir så, om det är det du vill alltså" jag var sjukt trött och fattade knappt vad han menade så jag tänkte inte så mycket mer på det. Senare vid halv fyra ungefär, kom Fadi (ägaren typ) och sa att han behövde prata med mig om något men att vi inte behövde ta det just då, så sa han "söker du sommarjobb" jag svarade naturligtvis ja eftersom det är det jag vill. Och då gav han mig en tummen upp och en blinkis! Så det här känns sjukt jävla bra! Ser fram emot imorgon och hoppas att jag mår bättre! Saknar min fina klass. Ses snart! Den här veckan har gått sjukt fort.

Likes

Comments

Tredje dagen på John Chris är nu över. Kom dit klockan 10 och började med att lägga upp lasagne och cannelloni + såser, och sen lägga upp olika pajer( som jag redan gjort förut ) så visste vart allt skulle stå o så. Jag var snabb, så hjälpte sen Gibs i köket med sallader till salladsbuffén. Gjorde sedan en egen fetaröra som de kunde ha till dagenrätt. Runt lunchtid gjorde jag det vanliga, plockade disk från kundernas bord och fixade nya. Det var mycket disk att bära vilket betyder att jag är helt slut nu. Fick låna ett par foppatofflor eftersom jag typ haltade runt. Denis (personalchefen) och min handledare tycker att jag sköter mig jätte bra och är en av de bästa som hittills varit hos dem, vi ska snacka sommarjobb nästa vecka :) och btw. Nu fattar man verkligen vad en kund har för betydelse i ens vardag. Vädjar till er alla att iallafall le och säga tack om någon kommer och plockar er disk från bordet, för man sliter som ett djur och ett tack kan betyda mycket.

Likes

Comments

Åt en redig frukost imorse eftersom det verkligen behövs när man står, går och lyfter 6 timmar asså. Aja började 10, det var lugnt på morgonen. De började sätta upp uteserveringen, lite komiskt att det snöade medans. Så förhoppningsvis får jag se resultatet imorgon när jag kommer! Orkidéerna kom upp också! Jag gjorde samma grejer som igår. Det kändes med hetsigt idag dock. Var väldigt mycket disk mellan disk och kök. Och hjälpte till med tunga kartonger, så trött nu. Träffade också nya kollegor, alla var jätte trevliga! Gick hem klockan 4. Eller snarare "haltade" (ont i fötterna)

Likes

Comments

Jag praoar på John Chris på Drottninggatan, som är ett populärt café. Jag började kl 10, kom dit fick ett skåp, skrev in mig och körde igång. I början var det ganska lugnt. Jag fixade lite lasagne och plastade tallrikar! Sen vid lunchtid blev det typ kaos, kö enda ut till dörren! Jag sprang runt och plockade disk från borden, torkade, ställde stolar rätt, och satte sockret mitt på borden heeeela tiden. Bar disk till diskaren och hämtade sedan ren disk därifrån och bar till köket. Jag hade fullt upp hela tiden och fick mycket beröm av mina kollegor hit och dit. Jag åt lunch vid typ två, fick då lax m ris/sås. Ungefär vid fyratiden fick jag sluta för dagen. Kan svära på att efter de här två veckorna kommer jag inte ha några fötter att gå på! Så ont!

Likes

Comments