SKRIDSKOR OCH HOPPTRÄNING

Hejhej!

Haft en lång och intensiv dag så nu är jag heelt slut. Slutade som vanligt sent på tisdagar och idag åkte vi även skridskor. Alltid kul att göra något annorlunda på idrotten och man åker ju i princip aldrig skridskor i vanliga fall så man är ju inte den bästa iallafall hehe. Var sedan bara hemma och vände innan jag direkt åkte till stallet, hade hoppträning som gick väldigt bra. Nu kom jag precis hem så ska duscha och äta lite middag.

En helt vanlig dag tänker ni men faktiskt inte! För min älskade storasyster @elinskoglund fyller år!! Är tyvärr inte med henne och firar men vi ses om en vecka ungefär så jag får trösta mig med det. Tänk vad lyckligt lottad jag är som har just henne som min storasyster och som min bästavän, hon betyder verkligen allt för mig. Världens mest vettiga, underbara, drivna och starka människa jag vet <3

Sitter även med ett inlägg just nu och svarar på lite frågor jag fått från er så är det något ni undrar så är det bara att fråga på så svarar jag på det i inlägget som kommer upp inom kort, bara att skriva i kommentarsfältet eller i insta dm eller liknande!

Kram

  • Livet

Gillar

Kommentarer

Alice
,
hur lång är du?

LIKNANDE INLÄGG