NAGELFIX OCH RODD

Heej på er!

Inte varit inne här det senaste men det är verkligen sista rycket nu så jag har varit runt och gjort grejer konstant. Skrev matte NP i måndags, så fruktansvärt skönt att ha det över även fast det inte kändes så bra under provet direkt..

Skrev även mitt sista religionsprov idag och nu har jag bara lite smågrejer kvar. Till roligare grejer fick jag äääääntligen hem min balklänning igår, blev så nöjd verkligen så det var livets tur att den hann komma. Var även precis och fixade naglarna hos Sanna på @sannaandrénnailcaresweden, gjorde nudefärgade gellack naglar med förstärkning. Brukar ju aldrig fixa mina naglar mycket direkt då jag har världens sämsta kvalité på naglar. Kan inte växa ut dem alls då dem bara spricker och nagellack tycker jag är så jobbigt för att det blir fult efter 2 dagar liksom,. Meeen nu har jag hittat min lösning på det! Gellack bygger ju då upp naglarna och det håller upp till 2 månader nästan så att de alltid ser nyfixade ut och det känns så så bra, naturligt och fint. Nu ska jag bygga upp dem och få lite längre och finare naglar!

Är nu påväg hem från stan, ska äta lunch hemma, byta om och sen åka in till stan igen då det är den årliga rodden mellan Sam och Rudbeck, sista sista så det blir nog kul. Det är dagsfest sen efter och jag har egentligen 1000 grejer att fixa samt att jag vill träna och plugga meen det kan hända att jag går dit en kortis, får se lite..

Kram

  • Livet

Gillar

Kommentarer

LIKNANDE INLÄGG