De senaste veckorna har jag haft sådant otroligt sug efter att flytta till hus.
Jag trivs superbra i lägenheten, det gör jag faktiskt. Men jag är ändå en husmänniska ut i fingerspetsarna. Jag vill ha utrymme, bra med förvaring, stora ytor, altan, gräsmatta ja eget helt enkelt.
Just nu bor vi i en etta, och det fungerar faktiskt väldigt bra! Men jag är ändå sugen på en flytt och då veta att det är en flytt till ett ställe dit vi kommer stanna i flera, flera år. Men vi får se, än så länge har vi lite planer inför nästa höst och därför känns det dumt att flytta till något större redan... Men drömma kan man ju alltid!


​Bilderna är hämtade ifrån Pinterest.com

Likes

Comments

Godmorgon!
Igår kväll när jag kom hem från jobbet hade jag sprängande huvudvärk och var så otroligt trött. Det var Gustav med så vi bestämde oss för att ta en timmes nap vid klockan 18. Det slutade med att jag vaknade 06.35 imorse... Gustav hade ställt klockan på 19:00 men när alarmet ringde så stängde han bara av och vi somnade om haha. Så inatt fick vi vila ut riktigt ordentligt men det behövde vi å andra sidan så det var skönt!

I går kollade jag på en dokumentär på netflix. Passar på och kolla dokumentärer när Gustav inte är hemma för han avskyr det haha. Hittade en som hette adoptionens pris. Det var ett danskt par som skulle adoptera ett syskonpar ifrån Etiopien. Jag, som har en förkärlek till Afrika och själv varit i Etiopien, tänkte att; wow! Den här måste jag se! Men jag ångrar nu efteråt att jag såg den för den gjorde mig så fruktansvärt arg! Det danska paret borde aldrig ha fått adoptera för de visste garantera inte hur man tog hand om ett barn och nu dessutom två... Visst, jag har själv inte några egna barn och borde väl egentligen inte yttra mig, men detta var extremt. Flickan som de adopterade hade en del anknytningsproblem, men vem skulle inte ha det när man blir ifråntagen sina föräldrar och förd till en okänd familj långt bort i ett annat land där man helt plötsligt tvingas lära sig ett nytt språk och kalla någon annan för mamma och pappa? Jag vet att adoptionsfall absolut kan se väldigt olika ut men just detta såg ut såhär. Kvinnan i det danska paret valde att börja ignorera flickan och tillslut övertalade hon sin man att de bara skulle behålla pojken i syskonparet och fosterhemsplacera flickan i en annan dansk familj? Alltså, hallå? Får man ens göra så? Blir så ledsen på mänskligheten och det oansvaret som finns...

Likes

Comments

​Hej!
Jag trodde inte riktigt att det skulle hända, även om jag haft ett sug efter det lite då och då. Men nu är en ny blogg uppe. Jag har faktiskt, tro det eller ej, saknat att skriva av mig, dela med mig och kunna gå tillbaka i arkivet och komma ihåg vad som hände idag för ett år sedan. Men jag har varit tveksam. Ena stunden har jag varit jätte sugen på att starta upp bloggen igen och andra stunden har det känts som en alldeles för tidskrävande grej. 
Men efter en promenad med min man härom kvällen där han uttryckte att han tyckte att jag skulle starta en blogg igen så kände jag att; okej! Let's give it a try! Så nu kör vi! 
Likes

Comments