Hello godingar! Och då var även denna helg snart över…

Har haft en hyfsat lugn helg, vilket är skönt. Var ganska trött efter veckan som vart. I fredags hade jag bara tre lektioner men slutade ändå klockan 15.30, vilket inte är så nice. Direkt efter skolan åkte jag till gymmet var där i 1,5h ungefär. Riktigt bra pass. Mår så bra utav att träna!!

I lördags jobbade jag, jobbar på ett cafe. Super mysigt.

Har fått hem en blus från NA-KD. LOVE IT!

Idag har jag pluggat och tränat, har ett naturkunskap prov på onsdag men snart ska jag avrunda pluggandet och lägga mig i sägen och kolla på datorn. 

Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God kväll ;) Mår ni bra?

Åh, vad man kan längta tillbaka!! I september förra året var jag i London, bästa resan jag gjort. Det bjöds på shoppning, god mat och roliga upplevelser som jag kommer ha med mig länge.

Vi var där över en weekend, men skulle kunnat stanna mycket längre. Älskar.

Måste rekommendera ett frukostställe "The breakfast club" i soho. 

Klicka HÄR för att komma till hemsidan och se menyn.

Kram!

Likes

Comments

Hej allt bra med er? Med mig är det toppen. Har haft en riktig bra tisdag, men nu är jag helt sluuuut.

På tisdagar har jag och Linus sovmorgon, så jag passade på att göra en extra god frukost till oss det blev äggröra, bacon och macka mums! Efter skolan blev det träning, men oj vad jobbigt det var, haha. Det kommer nog kännas imorgon.


Kramar!

Likes

Comments

Hej alla fina. Välkomna till mig och min blogg! Jag har under en längre tid funderat på att skaffa en blogg, och nu gjorde jag det. Why not?

Jag heter Olivia och bor i Varberg, studerar mitt första år på ekonomiprogrammet. Trivs jättebra, trots alla läxor och prov (skämt åsido). Det är ett bra program!

På min blogg kommer ni få följa mig och min vardag. Hoppas verkligen att ni kommer trivas.

Här är lite bilder från min måndag, jag började skolan tidigt idag ( 8.10 till 14.30 ). Direkt efter min svenska lektion var slut gick jag och två kompisar till biblioteket och plugga lite matte. Vi har nämligen matteprov på torsdag. Efter det bar det hemåt och snart ska jag äta middag. Linus ska sova hos mig inatt så vi ska nog bara ta det lugnt.

Hoppas du gillar min blogg och kommer fortsätta att följa mig. Ha det så bra nu!

// Olivia

Likes

Comments