Hejsan på er! Idag har det varit en väldigt chill dag för mig, jag har inte gjort något särskilt.

Jag och love gick upp och hon åkte hem kl 9, och sedan gjorde jag lunch till mig och min syster det blev spagetti med köttfärsås. Sedan gick jag och min syster till mammas och pappas jobb och vi fikade lite och kollade på resor haha.

nu ligger jag i  min säng ny duschad och snart redo att kolla på film :)

Puss & Kram Skumbanan!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan alla!!! idag har jag varit och shoppat med min kompis love! Som ni ser köpte jag inte så jätte mycket men lite smått och gott hahah!! jaja haha har hört att head and shoulders tar bort toning bra, eller alltså gör att den går ut snabbare!! och jag har just nu i en mörkbrun toning men vill bli blond igen!!!

Hahha sedan köpte jag också godis till mig och love ikväll!! vi ska sova över!! hahah puss & kram skummbanan!!!! 

Likes

Comments

Hej!! nu är det min tur att skriva lite om mig själv!!!

Jag heter hanna och är precis som Olivia 14 år och fyller 15 i maj. Jag är glad och rolig som person men kan vara lite tjurig ibland, men vem är inte det? haha.

Jag har fem syskon, fyra bröder och en syster, jag är äldst. JAG ÄR SINGEL!!!

Jag gillar djur och har en hund som heter Ella och har haft katter och kaniner som hade tandproblem.

Min största fobi är nog att åka upp i rymden tror jag, för att på film så ser jag hur stort det är haha skämt å sido, nej men största fobi är att se på skräckfilm och så har jag en liten flygrädsla med jag tycker det är kul att resa med bil.

Jag och Olivia ska till Österrike på påsklovet och åka skidor med konfirmander från en annan församling och lite annat folk haha, och då ska vi vlogga på vår videofy, så gå och följ oss!! ht:)

http://play.videofy.me/supergirlsen :)

Min favorit årstid är sommaren för att det är så kul att bara vara med vänner och göra spontana grejor, spontan är mitt och olivias andranamn. Vi älskar att göra spontana grejor och speciellt på somrarna, och kvällarna.

ha det så bra!!

hej hopp brallan i topp!!! -hanna-
Likes

Comments

Hejsan på er!! eftersom jag och Hanna är väldigt nya här så tänkte jag kanske att ni ville veta lite mer om oss, så jag tänkte berätta lite om mig själv.

Så klart finns det ju 100000 saker och minnen att berätta men jag tänker ta lite av det hihi.

Ja jag är född 2001 och är alltså 14 och fyller 15 i april. Jag är ganska kort hela 1.60 m hihi, jag är väldigt glad, sprallig och positiv, säger mina vänner i alla fall hihi.

Jag går i åttonde klass och har många nära vänner men väldigt få som jag kan lita på.

Jag och Hanna har känt varandra sedan sommarlovet mellan ettan och tvåan, för att hon skulle börja i min klass i tvåan, och vi var på ett läger tillsammans på sommarlovet.

Jag har inga speciella intressen så där men jag gillar väl mode och smink och sånt hihi.

Jag och Hanna tränar på friskis i alla fall 2 gånger i veckan, det tycker jag är väldigt kul.

Jag är typ livrädd för alla djur förutom hundar som är mitt favvodjur (men är ganska rädd för hundar också om jag tänker efter haha lol) min största fobi skulle jag nog säga är Djur, såsom katter och ormar ödlor spindlar osv. Jag har också claustrofobi hihi.

Mina bästa ämnen i skolan är nog engelska och bild. Jag har en hyfsat bra klass och jag brukar hänga med 3 andra tjejer som jag kommit väldigt nära på senaste tiden och det är jätte roligt. Men jag älskar att hänga med killarna i klassen, alla är så roliga och schyssta. Vi är en ganska liten klass på bara 16 elever varav 5 är killar, resten är tjejer. Jag går på en ganska stor skola tycker jag iaf, det största högstadiet i vår kommun. Kommunen är ganska liten men men hihi.

Jag har en syster och en mamma och en pappa som jag bor med en mil utanför själva staden eller vad man ska säga och det trivs jag bra med. Jag har många nära vänner här där jag bor och det är jätte kul och jätte skönt.

Min bästa årstid är sommaren för att det är såså skönt när man kan bara ta det chill i värmen, jag bor precis vid sjön så jag och mina kompisar brukar sola och bada hemma hos mig, eller så går vi till den allmänna stranden, det är jätte kul.

Jag gillar också sommaren för att den är så spontan, typ man kan bestämma att man ska träffas och ta ett kvällsdopp klockan 10 på kvällen och det är så roligt.

Men jag gillar också vintern och hösten för att jag älskar modet då och att ha varma sköna kläder på sig är det bästa som finns.


Det var lite om mig!! Puss och kram skumbanan!! 


Likes

Comments

Hejsan på er!! Vi är 2 tjejer som tänker börja blogga, vi har redan videofy från början med ungefär snart 500 följare, så ni kan följa oss där.

Vi heter Hanna och Olivia haha och vi är och har varit bästavänner länge :)

orkar inte skriva en lång introduktion om oss båda utan det får vi göra var för sig senare!!! ha det så bra!!

Likes

Comments