Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I lördags ställde jag klockan på 06 för att duscha och sedan åka in till stan för att möta Rebecca. Jag ville så gärna till Glossybox evenemang vid Fridhemsplan. Fick med mig fyra julklappar med produkter som passar perfekt som julklapp. Sen gick vi till Haymarket och tog en kaffe. Planerade även en kommande 18-årsdag för Rebecca, så taggad!!

Likes

Comments

Här om veckan bokade Elin Grand Hotel - Afternoon Tea som sen födelsedags present till mig. Så mysigt att sitta där med massa gott, dricka Champange och snacka skit. Gör det gärna igen!!

Likes

Comments

Bubbel med utsikt över hela Hongkong på 37e våningen. Älskar detta.

Likes

Comments

Wow! Vem kan tro att dessa riskakor kan vara så goda?

Riskakor, tillsammans med två köttbiffar med en kryddning av umami. Typiskt kinesiskt, så gott tillsammans!

​Fika paus och kaffe för att dämpa sömnbristen. Det är trots allt sju timmars tidsskillnad och vi missade en natts sömn när vi flög hit. Puss

Likes

Comments

​Titta vad fint jag har det. Vi tog bussen från city upp till skogen där vi gick upp mot toppen, vi gick ungefär lite mindre än en mil i bergen med livets utsikt. Tur att det var lite sämre väder än första dagen, för annars skulle det vars omöjligt att gå i flera timmar.

Sen var det bara nerför, och när vi var framme så åt vi lunch vid stranden och kollade på de som surfade med en coconut drink. Så sjuk utsikt som är något helt annat än i Sverige. Får ni chansen att åka till Hongkong, åk!!

Likes

Comments

Shit vilken stad!!

För mindre än två månader sen bokade jag och mamma Hongkong för att hälsa på Simon, min storebror som pluggar här. Och nu är vi här idag, efter 10 timmars flyg, och jag älskar det!!

Trots att jag hade årets förkylning och påväg till att få feber så kämpade jag igenom första dagen ändå. Så otrolig häftig stad med så mycket vatten, skyskrapor och natur. Nu ska vi ut och vandra i bergen, puss.


Likes

Comments


Godmorgon!!

Vaknade av att det var ljust i mitt sovrum klockan nio. Jag hade alltså inte vaknat av mina fem alarm som jag alltid ställer för att veta med mig att jag kommer att hinna med bussen. Brukar alltid vakna, men så blev det inte idag. Jag stannade hemma istället, i och med att vi slutar så tidigt idag, jag skulle bara hinna med en halv lektion om jag skulle åkt till skolan. Jaja, det blev en sovmorgon I guess.

Efter jag vaknade lyxade jag till det med pannkakor och serier. Det är ju trots allt höstlov nu. Jag ska bara vara hemma under hela lovet, så mysigt, fylla på batterierna och få lite plugg gjort. Är stressad över saker som att söka jobb, inlämningar och att jag inte har tagit tag att hitta ett fungerande abonemang till min mobil. Det tynger verkligen ner mitt humör, så det är något jag tänker få gjort på lovet. Hoppas på mycket träning och bra mat också. Puss

Likes

Comments

Hittade mina drömklackar på Mango i fredags och köpte dem direkt. Gillar boots som har en slags strumpa vid vristen, supersnyggt när det sitter tight.

Invigde dessa med svarta jeans tillsammans med min kappa, så mötte jag upp Sandra på en drink i stan samma dag. Puss

Likes

Comments