Folk borde ta corona på allvar

Som jag skrev i texten, folk borde ta corona o inte skoja bort det o inte festa som galningar vilket ungdomar gör nu, verkar det som bara för att dom inte går i skolan pga corona, det är rätt så sjukt faktiskt.

Tycker det är rätt så fel o skoja om en sån hemsk sak som händer nu, ser på instagram mm att folk inte ta det här på allvar, visst alla tror väl att det inte är farligt o att det är vanlig influensa, fast det här är mkt mkt värre!

Folk borde inte springa runt som råttor på stan mm, då sprids ju det här ännu mer o blir mkt värre. Har någon känsla att det här kommer bli värre på något sätt, vet inte varför jag får den känslan, märkligt.

Blir o åka till landet snart o fixa saker där, o sen hem o ta det lungt, snart måste vi också göra en till beställning online på åkrahallen så man slipper gå in i affären, jag hoppas att det finns toapapper kvar o inte att det ska vara precis slut överallt, vilket är galet.

En person i London igår, han fick tjafsa med någon om toapapper vilket är så galet, han blev väl rätt chockad kan jag tänka mig, stackarn.

Stanna inne o va rädda om er!.

Vi hörs senare idag när man kommer hem igen.

Kram

#nouw #nouwinfluencer #nouwbloggare #nouwblogger

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Corona viruset är inget att skämta om, det bör tas på Allvar.. 💞
nouw.com/passionbagareokock
karinagrandin
karinagrandin,
Menar du att de som nu inte går i skolan för de stängt för deras skull, nu festar i stället 😱 då kan de väll va i skolan oxå! där är de i alla fall hemma vid minsta hostning !!! När de kör hejvilt skälva är det ju ingen som har det under kontroll !!!
nouw.com/karinagrandin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229