in about

oui

School uniform

what's in my bag?

några härliga skiddagar

Valentines day

DAily uPdate

Sunlight

Gör din vardag färgglad

Morning

Levde i en dröm

one night out

Ledighet och kompishäng

time for selfies

Shoemania

SOON

OUTFIT

Ledig dag & dubbeldejt

Produktiv helg

Sunday's mood-board

En sån där lista...

Header

- 15 dagar till Spanien.

- 59 dagar till Barcelona med klassen.

- 77 dagar till balen.

- 95 dagar till STUDENTEN.

Det är mycket saker att se fram emot nu. Alla dessa saker ger mig livskraft och vilja att kämpa i skolan. För snart är det över och belöningar väntar. Ljuset i tunneln är nära liksom. Jag kommer ha en fantastisk men tuff vår. Fester och uppladdning inför den stora dagen. Redan på onsdag är det 100 dagars festen. Nu är det nära.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mår mycket bättre idag vilket är bra då vi åker till fjällen imorgon. Därför är det snart dags att släcka lampan. Har haft ännu en mysig lovdag. Startade dagen med en lång frukost följt av en lång promenad. Gick och hämtade ett paket som innehöll en balklänning. Väldigt nöjd och jag tror det är den som kommer pryda min kropp i maj då vår bal är. Resten av dagen har spenderats hemma. Packat klart min väska, fixat blogginlägg och pluggat.

Jag hoppas ni har pussat på era nära och kära idag samt spridit lite extra kärlek? Man ska ju göra det varje dag men på alla hjärtans dag så påminns man ju lite på att man ska ta vara på sina käraste. Det behöver inte vara en partner utan kan vara vänner, familj eller husdjur. Det är även viktigt att uppskatta sig själv och berömma sig själv för den man är. Kram

Kolla in min fina valentines date! <3

Vill återigen säga grattis till Sofia som fyller år idag! Har ni inte grattat henne än så tycker jag att ni ska göra det :D. Min finaste vän.

Likes

Comments