Tripp till Smögen

Hej finisar!

Sitter just nu på tåget påväg hem från Smögen. Fick skjuts av pappa till Uddevalla eftersom jag ska till Köpenhamn imorgon bitti med mamma & resten av familjen åker hem härifrån på söndag eftermiddag.

Det har iallafall varit jättemysiga dagar här på Smögen. Lite dåligt väder, men ändå mysigt. Ätit gott & badade på badhus igår då det var vädligt tråkigt väder. Har också gått på några promenader, då jag inte haft något gym i närheten. Men sammanfattningsvis så var det bra, men dock vädligt tråkigt väder.

Men som sagt, tåget från Uddevalla tar cirka 1 h & blir upphämtad av mamma på centralen eftersom min väska väger brutalt mycket. Har liksom varit borta i 3 dagar och har packat FÖR mycket som alltid haha! Iallafall, runt 18- tiden ska jag träffa William, saknar honom så mycket! Vi ska nog antingen bara chilla och kanske ha spelkväll.

Tänker att jag skriver ett inlägg imorgon om Köpenhamns-trippen. Men nu tänker jag att ni ska få se lite bilder som jag tog i Smögen. Bl.a. en jättefin solnedgång, bilder på mig & självklart på havet.

Hugs

  • Nära Kapelle-Tureborg, Uddevalla

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229