Mina mål 2019

Jag tänkte det kunde vara roligt om jag delade med mig av mina mål som jag vill uppnå under 2019 och sen att det kan vara kul att blicka tillbaka till nästa år och se om jag lyckats att uppfylla dem eller inte.

So here they are;

- Att försöka få en rutin när det gäller min träning. Jag har nu de senaste månaderna gymmat när jag haft tid & känt för det, men jag vill verkligen skapa mig en rutin där jag tränar specifika dagar och också minst 4 dagar i veckan.

- Minska på det onyttiga och det inkluderar att jag inte ska småäta, utan att jag bara ska äta onyttigt en speciell dag i veckan som t.ex. på lördagar. Detta är eftersom jag vill få en balans mellan min träning och kost.

- Jag vill också spara på mina pengar. Under 2018 har jag spenderat mina pengar på så mycket onödigt, så detta ska det bli en förändring på. Och eftersom jag fyller 18 i februari så ska jag öppna ett sparkonto och spara pengar där varje månad.

- Ett annat mål är att tävla i någon sorts musiktävling eftersom jag verkligen har ett stort intresse för att sjunga.

- Till sommaren vill jag resa till något varmt ställe med nära vänner.

- Jag vill ha ett deltidsjobb.

-Jag vill bli kär... Dock vet jag hur svårt det är, men att få känna den känslan som är så speciell för någon hade varit något, men jag tror på att kärlek uppstår när man minst anar det.

- Jag vill lägga ner mer tid på skolan och få ännu bättre betyg.

- Jag vill anordna middagar för vänner och spendera mycket tid med människor som jag trivs bra med och som bara sprider positiv energi.

Så detta var några av mina nyårslöften och jag hoppas att dem går att hålla.

Puss och kram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229