10 dagar kvar till ...

Hej hörni, det var ett tag sedan!
Tagit en lång paus från bloggen, men känner mig nu redo att komma igång igen och blogga lite då & då. Dem 2 senaste månaderna har all min fokus legat på plugg, träning och att vila på helgerna. Nu är det endast 20 dagar kvar till sommarlov och jag har bara några få inlämningar/ prov kvar av 2:an. Nästa söndag tar jag flyget till Palma med min mamma och lillasyster för en vacation. Då mina sista prov är nästa vecka så kommer semestern bestå av endast bad, sol, att umgås med familjen och njuta till fullo. Är helt utmattad efter detta året och kan inte vara mer beredd på ett långt sommarlov med inga måsten utan bara ta allt som det kommer. Har nästan alla planer klara för  sommaren så det känns väldigt skönt.

Denna veckan har jag åkt på någon form av förkylning inklusive feber, men är nog snart på banan igen. Imorgon återstår ett sista prov i naturkunskapen och en inlämning, så det är där all min fokus ligger nu. Näst kommande vecka blir det fokus på att träna, göra dem sista proven, packa inför Palma & ett måste som jag behöver göra genast är att beställa kläder. Behöver verkligen en påfyllning av fräscha sommarkläder inför semestern & kommande händelser. 

Hoppas ni ser framemot mina kommande inlägg och självklart kommer det inlägg från Palma, tänker mig en sorts resedagbok eller likande, hoppas det låter lockande. 

Hej så länge
Kram 💛☀️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229