som ni ser på rubriken så tänkte jag dela med mig av mina planer.

Det är såhär att jag har världens bästa mamma som köpte biljetter till Håkan Hellström till mig i julklapp och konserten är idag!!! Hur kul? det blir andra gången jag ser honom men ändå! Så himla kul för det är en gäst artist med också som är ganska bra men som jag tror kan bli bättre efter ikväll.

Är det någon av er som ska dit?

sen mina planer för imorn är väll bara att slappa och greja lite med mitt renoveringsobjekt. Det kan jag skriva om i ett annat inlägg om det skulle vara intressant?

Hoppas alla får en fin helg trots dåligt väder!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hej! nu har det vart dålig uppdatering igen men tänkte att mina 2 bästa filmtips kanske skulle gottgöra det!

Mitt 1:a tips är "Johan Falk" och det är en perfekt film serie att se nu när det blir regniga inne dagar då serien innehåller 20 (!!!!!) filmer totalt.
Det är alltså 3 fristående sedan är det 17 st efter det. Superbra gjord, top klassiga skådespelare och även teamet bakom kamerorna är super! handlingen igenom alla filmer men de 17 som är sammanhängande är verkligen Hollywood klass då handlingen är verklighetsbaserad.
Och serien är verkligen inte som vilken annan svensk polis serie.

Mitt 2:a tips är " Harry Potter" film serien som är 8 filmer men baserade på 7 böcker hur grymt är inte det? Man måste nog kolla på filmerna för att förstå magin som den tillför! Jag har växt upp med dom filmerna och det är som om det har gett mig ett hem bortom hemmet. svårförklaerlig känsla men den är familjär så det känns nästan som om jag hör hemma där och inte här, knäppt va?

Det var iaf mina 2 tips för nu, kanske ska göra en vana utav det och göra sånt här inlägg med mina tips 1 gång i veckan? vad tycker ni?

Ha en bra fortsätt vecka😊

Likes

Comments

halloj! nu har det vart jättedålig uppdatering ett tag men det har vart kämpigt och va ner i en dipp i ca 3 veckor nästan och precis kommit ur den och kämpar för att komma tillbaka så det är "bra" med ätandet, det vill säga normal portioner alla portioner och inte hoppa över någon. Men men nu är jag ur den och motivationen är åter och det är så skönt för det går lite lättare då.

idag iaf så har jag vart ledig och åkt runt med mamma och gjort massa ärenden men vi har även vart å träffat mina busungar😍 det var så mysigt och både Arvid och Jacob försökte styla med fyrhjulingarna 😂

tänkte bli bättre iaf med uppdateringen nu när jag är positivare.

skriv gärna i kommentarerna om jag ska skriva om något speciellt eller utveckla något som inte är så glasklart.

ha det bra så länge!

Likes

Comments

Hej! Sorry för den dåliga uppdateringen på sista tiden. Men ett tag så gick dom flesta dagarna neråt och bara stundvis uppåt ni dom har /haft ätstörningar vet hur det är och för ej vet är det jättesvårt att förklara och årka göra något för är tar så på energin. Tänkte även dela med mig av mina helg planer/ utmaningar och vad om är viktigt för mig denna helg, planerna är att jag ska äta regelbundet samt normal portioner det är även mina utmaningar men även att äta med resten av familjen då det är väldigt jobbigt för mig men det vill jag ta mig igenom minst 1 måltid. Och till sist det som är viktigt för mig denna helg är att sova gott och slippa mardrömmarna. Det var det jag hade tänkt och skriva för idag så blir det ett inlägg på måndag om hur helgen har gått. Kram och hade bra!

Likes

Comments

Hejsan! Måste få skriva av mig kände jag!

Den här helgen har varit ett helvete mat mässigt, tanke mässigt & känslomässigt.... men sällskapsmässigt så har den vart bra!

Mat delen har vart jättejobbigt för det är väldigt svårt för mig att äta bland mycket folk och i en rörig miljö men jag gjorde det ändå men det kom ju inte utan konsekvenser.... igår var det som värst först fick jag knappt i mig någon frukost sen bjöd farmor och Farfar på fika och då ville jag inte vara ohyfsad och inte smaka och det ångrar jag bittert, fick jättemycket ångest efteråt då jag inte visste hur mycket kalorier det var i.... sedan var det påsklunch hos mormor och morfar och där blev det också jobbigt men jag åt inte av påskbuffén utan jag åt varmrökt lax med potatis och hjortronsås. Det var jobbigt att inte kunna äta som dom andra och inte kunna ta flera portioner...

efter den maten så började dom ätstörda tankarna snurra ännu mer. "Nu kommer jag gå upp i vikt" "det är för mycket kalorier" "jag är ful" " jag kommer bli mer tjock än va jag redan är" "jag måste gå ner i vikt" " jag måste vara redo för beach 2017" och dem bara fortsätter och fortsätter snurra.

Vid det här laget är det svår att distrahera mig själv men jag gjorde så gott jag kunde för jag spydde inte iaf, men det kompenserar jag automatiskt Idag för under dagen så har jag bara fått i mig 2 rostmackor med lite smör.... uuuuhh kan detta aldrig gå över? Aja skönt att få ut det i skrift även fast ingen läser, Så att jag inte ältar det i tankarna lika mycket!

Ha det bra och ta hand om varandra!

Likes

Comments

Denna veckan var ju då jag började i dagvården och jag måste bara säga att vilket bra ställe det är jag får hjälp och att dagvården är så bra! Det känns som dom här 8 veckorna kommer gå fort! Vi är en sån bra grupp och jag har redan förtroende för dem! Det är så lätt att prata med dem och bara säga att det är jobbigt så förstår dem och det är så skönt att nån förstår och inte bara säger det för man kan inte förstå om man inte sitter i sitsen själv. Och dom nya behandlarna är jättetrevliga och omtänksamma! Men den första vecka var väldigt uttröttande, och så var det en stor omställning att äta med så många men det gick bra ändå! Kan skriva hur det går även nästa vecka om ni vill läsa mer! Kram

Likes

Comments

Hej! Just nu är jag inne i en podd period och tänkte dela med mig av mina favorit poddar! 1. Ronnys rullar - den är så rolig och bra. Jag måste bara säga att jag tycker Ronny är så härlig och han verkar vara en sån genuin människa. Och han gör podden intressant att lyssna på och sen skingrar mina tankar och gör att jag börjar tänka på annat. Bra att lyssna på om man vill få mer info om sina favoriter inom film/tv/teater världen. 2. Nemo möter en vän - den är verkligen jättebra och tar upp både roliga och jobbiga ämnen i livet. Det är kul att lyssna för att Nemo även delar med sig av sina erfarenheter i podden 3. Somnar & vinter i P1- den lyssnar jag på när det är någon bra person som jag gillar är med för det är så kul att få lite mer information om människor och inte bara det man ser i media utan de får dela med sig på ett ärligt och inte en mening tagen ur sitt sammanhang utan det är rakt man får höra om allt mellan himmel och jord + skaffa sig en större/bättre uppfattning om människor. Sedan så spelar de den musiken de vill i avsnitten och det är kul att få höra på något som man kanske inte sätter på själv. Det bästa med podd är just att de skingrar MINA tankar och även förhindrar/distraherar vissa svårigheter med min ätstörning som ångesten. Så det är ett tips till er! Sedan finns det jättemånga fler bra poddar men dom har jag inte hittat än. Kramar!

Likes

Comments

Så idag var jag alltså iväg och fick mitt schema och skrev på kontraktet för gruppdagvården. För er som undrar varför jag ska gå där och vad det är, så är det så att jag har en ätstörning och går just nu på behandling på centrum för ätstörning (CFÄ) och har gått där sedan februari ungefär och fick hjälp jättesnabbt. Så vi började med familjedagvård så vi hade samtal om hur min situation ser ut och vilken hjälp som kommer passa mig bäst under den här tiden och nu så kom vi fram till att gruppdagvården skulle vara ett bra sätt, där ska jag gå 4 halvdagar i veckan i 8 veckor. Väl där så är det samtal i grupp, äta mat i grupp, kroppskännedom med sjukgymnast, vila efter maten och helg planering samt matlagning. Och just nu känner jag mig nervös för det är en grupp som går där redan och så kommer jag in på måndag och känner ingen och har väldigt svårt med social kontakt då jag även har diagnosen autism, så jag är väldigt nervös för att vara där men jag vill ändå eftersom det enda jag vill just nu är att få ett normalt förhållande till mat igen och det är det denna behandlingsform är bra för så jag hoppas på det bästa och så kanske jag skriver mer om "den andra" delen av min psykiska ohälsa under helgen. Hoppas detta gav lite klarhet! Kram!

Likes

Comments

​Hej! Idag så vaknade jag tidigt och åt lite frukost och sedan kollade jag på "prison break" den är så bra så den rekommenderar jag! Sedan blev det lite lunch och hjälpte syrran med hennes schema inför hennes sommarjobb. Efter det så var mamma snäll och skjutsade mig till edsvalla så jag kunde ta bussen därifrån vidare till Grums  för att sova hos en kompis. Väl där så kollade jag på "the originals" & "prison break" men även på YT tills hon kom hem. Det är så skönt att komma hemmifrån ibland! Som det kommer bli mycket utav dom närmaste veckorna då jag ska börja på gruppdagvård istället för familjedagvård, så imorn ska jag få schema och liknande. Jag kan berätta om det imorn när jag vet mer. Kram!

Likes

Comments

​Jag måste bara säga att fan va bra mötet gick på skolan och vilken underbar personal det är på Tingvalla som stöttar mig i alla beslut och hjälper till så det ska bli så bra som möjligt dom sista månaderna av detta läsår och sedan även nästa läsår. Har aldrig fått sånt stöd från någon skola som jag fått nu  på tingvalla! Så all ära åt dem! I nästa inlägg tänkte jag Skriva om min psykiska ohälsa, för att dela min historia så att andra med liknande proble inte ska känna sig ensamna! kram!

Likes

Comments