Veckans planer

Idag - Skola, träna och fixa en massa här hemma. Jag har så lite tid och så mycket att fixa. Jag ska tvätta håret, redigera video, redigera bilder, blogga, tvätta, packa upp, plugga matte, städa lite i mitt rum, sälja Shpock och en himla massa andra saker. HUR SKA JAG HINNA?!!

Tisdag - Skola och träna. Jag måste verkligen komma igång med min träning igen och jag vet att jag säger det 24/7 men det händer aldrig något. Jag ska ta med mig mina träningskläder till skolan så det blir ett måste att träna när jag har slutat för dagen. Det är det bästa för mig, då har jag det klart sen på kvällen och kan fokusera på andra saker. Gymmet ligger ju också på vägen hem så det är super.

Onsdag - Skola och umgås med Philip. Det är den enda dagen han inte har något planerat med träningen så vi brukar umgås då. Vi kanske badar, tränar inte vet jag. Allt beror på vädret!

Torsdag - Skola och event. Jag ska på mitt första och inte sista event! Det är event för Mockberg som ni vet att jag har samarbetat ett tag med nu. Det ska bli så kul och spännande! Eftersom att jag inte vill gå ensam frågade jag Emelie, min brors tjej om hon kunde följa med och det kunde hon. ROLIGT! Btw jag kan passa på att påminna er om min rabattkod på Mockberg som ger er 15% på deras klockor. Använd koden OLIVIAMALM

Fredag - Hmm inga planer än så länge förutom att jag ska gå i skolan. Får se vad som händer!

Lördag / söndag - Lägga fram kläder och se hur mycket jag måste köpa och inte köpa inför Turkiet. Jag hoppas att jag är klar med allt för det börjar bli lite stressigt. Vi åker liksom om 23 dagar. Sen tänkte jag fira mama lite smått då det är morsdag :)

Gillar

Kommentarer

isabelw
isabelw,
Ser ut som att du har en toppenbra vecka framför dig 😃 Skoj med event!!
nouw.com/isabelw
oliviamalm
oliviamalm ,
Jaa känns som om det kommer bli en bra vecka 😊 Hoppas du får en bra vecka fina du
nouw.com/oliviamalm
Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
Hoppas du får en toppenfin vecka !😘❤️
nouw.com/vägentillfriheten
oliviamalm
oliviamalm ,
Tack detsamma <3
nouw.com/oliviamalm