Våga gå utanför min comfortzone

Att gå utanför sin comfortzone lite då och då är något som stärker oss alla och jag måste säga att jag gör det allt för sällan. Jag var mycket bättre på det förut! Nu känner jag mig för bekväm och det är inget jag vill. Jag vill utvecklas och våga mer. Därför tänkte jag utmana mig själv lite! Här kommer en lista på saker som ligger utanför min comfortzone.

- Övningsköra, jag vet inte varför det känns jobbigt men jag har alltid haft en negativ känsla för det. Men nu ska jag börja övningsköra igen och verkligen pusha mig själv eftersom att jag vill ha körkort och har velat det i flera år. Det är ju så kul att köra bil!

- Spela in videos på min Insta story där jag pratar. Det känns så onaturligt och märkligt men det blir så mycket roligare att titta på. Exempelvis när jag gör hauls ska jag prata istället för att skriva text.

- Testa nya övningar på gymmet. Jag är rädd för att göra fel eller att det ska se konstigt ut. Men om man vill utvecklas är det ett måste! Vad är det värsta som kan hända?

- Prata engelska med människor som har bättre uttal än mig. Jag ska försöka att prata med allt och alla när det kommer situation då jag måste prata engelska och bara köra mitt race. Vad spelar det för roll egentligen?

- Följa mina drömmar när det kommer till yrke, resor, boende och så vidare. Om jag inte testat så vet jag inte... Jag kan ju alltid gå tillbaka till det jag hade innan.

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Jag har också tänkt på att spela in videos på instastory istället för bilder, men det är verkligen en utmaning att våga ta den platsen eller vad man ska säga <3

nouw.com/hilma
celinelundqvists
celinelundqvists,

Åh engelskan skriver jag under på! Idag efter att ha bott utomlands så länge så kommer engelska så naturligt för mig, jag tvekar inte ens för att prata det, förut vågade jag typ inte ens prata engelska ensam framför mig själv haha! Och att testa nya övningar på gymmet - så läskigt men man är så stolt sen när man gjort det!

nouw.com/celinelundqvists
LouiseEdling
LouiseEdling,
Så bra inlägg!
nouw.com/louiseedling
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Så inspirerande, behöver också komma utanför min comfortzoon! <3

nouw.com/sarahlinnsliv