Vad är ni tacksamma för?

Jag är tacksam för mycket och jag tycker att det är viktigt att man påminner sig själv varje dag vad man är tacksam för och att man ska vara glad att man har det man har. Under det här året har jag försökt att jobba ganska mycket med mig själv och det har verkligen varit en bra läxa. Jag har lärt mig otroligt mycket och jag har blivit mer tacksam för saker som jag har i mitt liv och den känslan som jag har idag hade jag inte tidigare. Så jag tycker att ni borde skriva upp minst tre saker på ett papper som ni är tacksamma över. Kom ihåg att det finns många där ute som har det sämre än dig och mig.

Jag är tacksam över

- Min familj, mina vänner och min pojkvän. Jag älskar de alla så otroligt mycket och jag tar aldrig de för givet. De alla får mig att skratta, vara lycklig och de finns där för mig oavsett vad, när som helst hur som helst. Ni är underbara glöm inte de!

- Min kropp, jag har en fungerande kropp och den är frisk. Jag borde vara lite snällare mot den dock...

- Mitt jobb, jag har ett jobb och till hösten ska jag börja jobba heltid. Jag har haft så svårt att hitta jobb men nu har jag äntligen ett och det ska bli så kul!

Gillar

Kommentarer

KellyEricsson
KellyEricsson,
Så fint inlägg! <3
nouw.com/kellyericsson
oliviamalm
oliviamalm ,
Tack Kelly! <3
nouw.com/oliviamalm