Tillit

Vart ska man ens börja i ett sånt här inlägg? Jag har väldigt mycket att säga och jag skulle mer än allt vilja dela med mig utav de så det här inlägget kanske blir i två delar, just so you know! Okej så vi börjar från början. Jag är en tjej som har svårt att lita på människor och det finns en väldigt bra förklaring till det. Jag har under min uppväxt haft vänner som jag idag inte skulle vilja kalla för vänner, jag har varit omringad utav människor som har ljugit, utnyttjat och varit elaka mot mig. Åh jag önskar jag bara hade insett det där och då. Men det gjorde jag inte så det är första anledningen till varför jag har svårt att lita på människor. Jag har trott att dåliga människor har varit mina vänner medan de bara har spelat ett spel med mig. Jag har blivit utstött, utfryst, mobbad, varit den som alltid frågar om man ska ses och hitta på något och jag har alltid varit den som varit ärlig mot mina "vänner" men bara fått skit tillbaka.

Jag har varit i förhållande där jag blivit utnyttjad och inte alls blivit bra behandlad men det har jag däremot märkt, fast efter några månader. Jag har varit i förhållande där jag tror att allt är bra, allt är en dans på rosor och inget kommer någonsin kunna förstöra det vi hade. Haha gud gumman lilla levde i en bubbla och det är så sorgligt egentligen. Medan jag levde i min lilla dröm bubbla blev jag utnyttjad och lurad av den jag trodde jag kunde känna mig trygg med. Men som det egentligen låg till så var min dåvarande partner otrogen, ute och festade och ljög för mig. Gång på gång på gång. Om jag bara kunde se de där och då...

Då kanske ni kan förstå att min tillit till människor är väldigt låg, eller vad man säger. Jag vet att tillit är A och O. Utan tillit blir det svårt att ha en relation med någon, oavsett om det är vänskap eller något mer. Jag har lärt mig att våga lita allt mer på människor men jag känner att det fortfarande sitter i, jag känner sällan att jag kan lita på någon till 110% och jag är ledsen för de. Jag känner mig ofta orolig över att jag ska ha vänner eller människor runtomkring mig som inte är äkta. Jag vill kunna berätta saker för människor, jag vill kunna dela med mig av mina "hemlisar" till mina nuvarande vänner men jag kan inte släppa på kontrollen av att de kanske är som mina förra vänner. I mitt huvud tänker jag alltid "tänk om de är som de andra, tänk om de ljuger för dig och bara utnyttjar dig..."

Är jag ensam om det här?

#thoughts #tillit

Gillar

Kommentarer

mathildeharrysson
mathildeharrysson,
Du är absolut inte ensam<333 Helt normalt att känna så när man gått igenom svek!
nouw.com/mathildeharrysson
oliviamalm
oliviamalm ,
Har du gåt igenom det någon gång?
nouw.com/oliviamalm
mathildeharrysson
mathildeharrysson,
Ohja! kanske inte exakt samma som dig men liknande<3
nouw.com/mathildeharrysson
oliviamalm
oliviamalm ,
Gud vad tråkigt! Hoppas att du inte blir sviken av någon nu idag och glöm inte bort att du går före alla. Kram fina du
nouw.com/oliviamalm
mathildeharrysson
mathildeharrysson,
andrealinde
andrealinde,
oliviamalm
oliviamalm ,