The Nukka rakhyvlar

Hej bästa ni! Här om dagen fick jag hem ett packet från The Nukka som är ett företag som säljer ekologiska rakhyvlar. Jag själv har aldrig testat det innan så jag har varit så nyfiken på att få hem paketet. Igår var det äntligen dags för mig att testa de och självklart ska jag dela med mig av mitt första intryck!

Jag är en av de som rakar mig flera gånger i veckan och därför vill jag ha den bästa rakhyveln. Tyvärr så tycker jag själv att The Nukka är alldeles för liten att hålla i. Skaftet på hyveln är smal och har inte så mycket tyngd i sig. Jag gillar att ha ett bra grepp om rakhyveln så man inte tappar den eller råka slinta. Men själva iden av att det är ekologiska är hur bra som helst, mer sånt! Om de skulle göra en till modell hoppas jag verkligen att de gör en som är större!

Rakbladen var super vassa vilket jag gillar, ett stort plus poäng! Tyvärr så var det bara två rakblad och den delen på hyveln var också väldigt liten. Det jag inte tycker om med just det är att det inte når så stor yta. Det tar alltså längre tid att raka sig. Vi alla gillar olika och jag föredrar den större varianten så jag hoppas att det får ett större sortiment med fler hyvlar att välja mellan. Det här en produkt som jag skulle ta med mig på resor, super bra att bara lägga ner i väskan. Den väger inte så mycket och tar inte så stor plats!

Gillar