Starta en podd?

Jag är en av de som älskar att lyssna på podd, jag föredrar de nästan framför att lyssna på musik. Självklart har jag mina favorit poddradio just nu och det är ett måste att tipsa er om de. Jag tror dock inte att det är någon som inte lyssnar på dessa härliga kvinnor. De är så bra! På tal om podd kanske de är något jag borde skaffa haha, jag som är så pratglad och har mycket att säga. Tänka vad roligt projekt! Dock har jag ingen att dra igång en podd med, någon frivillig?

Min absoluta favorit podd just nu är Kenza och Dani - När livet händer. Den är så bra och de pratar väldigt mycket om sina graviditeter just nu och jag tycker det är spännande att höra deras historier. Jag följer de båda på Instagram och wow vilka power kvinnor de är! De inspirerar mig så mycket och jag tycker verkligen att ni som inte lyssnar på deras podd ska göra de!

På plats nummer 2 kommer podden Oss emellan med Klara och Fanny, hahah asså gud jag hade kunnat döda för att få vara deras vän. De är så roliga och deras podd är verkligen 100% äkta. Det roliga med den här podden är att man får lära känna Fanny på ett annat plan vilket man inte får göra i hennes andra sociala medier.

Sist men inte minst på plats 3 kommer Alice och Bianca - Har du sagt A får du säga B. Jag ligger lite efter i deras podd så det är ett måste för mig att lyssna i kapp de. Om ni inte lyssnar på deras podd missar ni verkligen något. De ska ha en live podd nu i om någon vecka och jag skulle vilja gå på den men har tyvärr inga biljetter. Ska någon av er gå?

Gillar

Kommentarer

FridaochTove
FridaochTove,
Tack för tipsen! Själv är jag dålig på att lyssna på poddar då jag tappar fokus på vad de säger, synd nog. Men ska försöka mig på podd-lyssnandet igen någon dag.
Har också tänkt på att skaffa podd då jag älskar att prata, diskuter etc, men insåg efter ett tag hur mycket jag hatar att höra min egen röst, haha
nouw.com/fridaochtove
oliviamalm
oliviamalm ,
Då förstår jag varför du inte lyssnar på podd haha. Det hade varit super intressant att höra en podd med Frida och Tove 😊 Det där med att du inte gillar din röst, det tror jag ingen gör haha
nouw.com/oliviamalm