Serie tips

Något som jag kan lägga ner otroligt mycket tid på är att kolla på serie. Speciellt nu på hösten när det regnar och är grått ute. Tända lite ljus, dricka en kopp te och krypa ner med min serie är verkligen något som jag älskar! Om det är en bra serie så kan jag aldrig få nog. Jag skulle säga att jag är mer en serie person än en film person, det är så härligt att få följa upp och lära känna karaktärerna mer i en serie. En film tar slut för fort! Är ni en serie eller film person? I det här inlägget tänkte jag tipsa om mina tre favoriter just nu.

Hjertson: En serie som handlar om mord och allt hysteriskt som händer runtomkring. Klara som är en av huvudpersonerna är tv producent och letar efter något nytt och spännande. Något extra som hon kan göra en ny tv serie på men på den resan hittar hon en väldigt intressant person som är nyckeln till hennes nya ide. Jag kollade igenom serien på en helg och hoppas på att det kommer en säsong två.

Bachelor Sverige: Ett program som jag aldrig brukar titta på men i år började jag, tro det eller ej. Det här är en reality serie där syftet är att hitta kärleken. Två män dejtar tjugo kvinnor! Kvinnorna har åkt ner till Rhodos bara för att träffa just de här männen. Är det äkta känslor eller är det bara för att göra bra tv? Oavsett vad svaret är så är jag fast, jag kan inte sluta titta!

Lucifer: En serie som jag själv var ganska sen med att börja titta på. Säsong sex har kommit ut nu och jag är fast! Den handlar om en man som heter Lucifer, han har en stor hemlighet. Han hamnar på ett väldigt märkligt sätt inom polisen och där träffar hans sitt livskärlek, Chloe. Eller är hon verkligen hans livskärlek? De två börjar jobba som partners och löser alla mord som händer i stan. Varför kan Lucifer se kopplingar som Chloe inte kan se? Vem är Lucifer egentligen? Vad döljer han? Vem är egentligen hans nära vänner?

Gillar

Kommentarer