Serie tips

I inlägget där jag tipsade om vad man kan göra när man sitter i karantän tipsade jag om att titta på serie. Ni hittar de inlägget HÄR. Så därför tänkte jag tipsa er nu om mina topp 6 bästa serie som jag har sett. Jag själv skulle kalla mig för en serieknarkare, haha det är ju så härligt att titta på avsnitt efter avsnitt med en varm kopp te i handen. Speciellt nu i höst, åh längtar till regniga dagar med datorn i knät. Men nu kör vi!

- You, den handlar om en ung man som heter Joe, han jobbar i en bokbutik och träffar en underbar tjej som heter Beck. Han börjar gilla på en gång och han känner att de är menade för varandra. De börjar umgås allt mer och han är helt lyrisk i henne.. Men Beck börjar känna sig lite osäker och det är något som inte känns rätt. Vad är det Joe gör som är fel? Vem är han? Vad är hans förflutna?

- Die to me, en super fin serie som handlar om två kvinnor som precis har blivit änkor. Jen och Judy har sina egna historier om hur deras män dog och de går i terapi för att sörja. De lyckas hittar varandra i terapi gruppen och de bygger en otroligt fin vänskap. Men det är någon som har en hemlighet, en hemlighet som kan riskera hela deras vänskap. Är det värt att berätta? Ska det förbli en hemlighet?

- La casa de papel, är faktiskt en spanskserie men när man väl tittar på den tänker man inte på det. Det är en hjärna bakom flera rån, en hjärna som styr åtta rånare, en hjärna som har allt klart i sitt huvud och en hjärna som manipulerar polisen och lyckas genomföra allt på rätt sätt. Vem är den här personen? Hur kan hen vara så smart? Vart befinner sig hen?

- Tiger king, varför dog Carole Baskin? Vem dödade henne? Den här serien handlar om tigrar, galenskap och mord. Ska man verkligen tro på allt som alla säger och är anklagelserna mot Joe sanna? Anlitade han verkligen någon för att döda sin konkurrent?

- Gåsmamman, Sonja och hennes man Fredrik lever ett vanligt liv men har det väldigt bra ekonomiskt. Fredriks företag är en bra tillgång till familjen men en dag händer de som inte får hända. Sonjas livskärlek blir skjuten och dör. Hon måste ta över företaget och leva ett riskfyllt liv för att få allt att gå runt.

- Selling sunset, glamour, pengar, bilar och lyxiga fastigheter i Los Angelses. Allt går som på en dans med rosor men en dag får de en ny kollega och det blir väldigt mycket drama. Vems kund är vems? Vem tjänar mest pengar och vem har finast förlovningsring?

Gillar

Kommentarer

meltems
meltems,

Synd att jag inte gillar att kolla på serier

nouw.com/meltems
oliviamalm
oliviamalm ,

Åh vad tråkigt 😟

nouw.com/oliviamalm
Desireekujala
Desireekujala,

Vi har exakt samma smak när det kommer till serier 😃 <3

nouw.com/desireekujala
oliviamalm
oliviamalm ,

Åh vad kul!! 😊 <3

nouw.com/oliviamalm
Ellendelin
Ellendelin ,

Älskar Selling sunset, känns som det är så många serier i ett typ haha!

nouw.com/ellendelin
oliviamalm
oliviamalm ,

Den är ju guld! Jag vill ha fler säsonger, haha jag håller med 😊

nouw.com/oliviamalm
Patriciaespe
Patriciaespe,

Selling sunset, vart går den? 😍.

nouw.com/patriciaespe
oliviamalm
oliviamalm ,

Den går på Netflix, så så så bra 😊

nouw.com/oliviamalm
felicianelen
felicianelen,

Ska verkligen kolla in selling sunset😉

nouw.com/felicianelen
oliviamalm
oliviamalm ,

Jaa gör de, den är grymt bra 😊

nouw.com/oliviamalm
sofiahaag
sofiahaag,

Älskade You och Dead to me! Tiger King hade jag lite svårt för när den bara blev sjukare och sjukare 😂 casa de papel måste jag fortsätta på, inte sett senaste säsongen!!

nouw.com/sofiahaag
corneliaeri
corneliaeri,

Åh den där Dead to me tyckte jag om! Ser fram emot en ny säsong haha!

nouw.com/corneliaeri