Saker jag längtar till

14 december

Det är min sista dag på praktiken och det ska faktiskt bli så skönt. Det har varit mycket strul fram och tillbaka så jag längtar väldigt mycket tills det är över. Sen är det också min och P´s 1 års dag!!! Om exakt två veckor har vi varit tillsammans i ett år och det känns så sjukt. Tiden har gått så otroligt fort och jag är lika kär nu som då, om inte mer nu. Jag är dökär i den killen!

24 december

Julafton är något jag ser fram emot, jag vet inte riktigt hur det kommer att se ut och bli men det kommer bli mysigt. Träffa familj och släkt är en av de saker jag uppskattar sååå mycket! Det är lite stress innan då de precis varit farsdag och nu väntar tre födelsedagar och sen är det jul. Så december och november är det allt på en gång.

Flytta ihop med P

Under det senaste tiden har jag dagdrömt ganska mycket om hur det skulle vara att flytta hemifrån och flytta ihop med P. Det är verkligen en dröm jag vill ska gå i uppfyllelse. Det hade varit underbart, jag har egentligen inte bråttom att flytta men tanken är mysig. Att få starta sitt egna liv och skaffa en egen lite familj. Åhhhh längtar ihjäl!

31 december

NYÅR!! Det ska bli så skönt att börja ett nytt år och få en ny start. Det här året har varit jobbigt men ändå haft sina ljusa stunder. Även där vet jag inte vad som händer men firas ska det iallafall göras!

5 Juni

STUDENTEN!!! Bättre sent än aldrig eller vad man säger. Jag har snart gått fyra år i gymnasiet eftersom att jag hoppade av och nu är det äntligen dags att avsluta mitt sista år. Jag var mer taggad för någon månad sen men det kanske kommer tillbaka. Wihoo tagga bli arbetslös. Hahah det är nog det som är mest stress över egentligen. Jag vill inte ta studenten och sen inte ha någon plan....


Gillar