Så får du vänner

Jag läste kommentarer på en annan blogg och såg att det fanns önskeinlägg om hur man kan träffa nya vänner och jag tänkte, varför inte skriva ett själv?! Eftersom att jag är en tjej som varit utan äkta vänner väldigt länge så vet jag hur det är att vara ensam och det är inte kul. Jag vet att det finns många andra där ute som lider av samma sak! Och ja jag skriver lider för det är de flesta gör, det är många och jag är en av de som mår otroligt dåligt över att känna mig ensam.

Det finns många olika sätt för att försöka träffa nya vänner och det är nog bäst om jag gör en lista så det är lätt att se ;)

GoFrendly - En app man kan ladda ner som är till för att träffa nya vänner. Man kan läsa kort om personer i derass profiler, chatta, bli inbjuden till olika aktiviteter men även göra egna aktiviteter. Jag själv har den appen men tyvärr har jag aldrig träffat någon därifrån ännu. Det kanske kommer vem vet.

Gymmet - Jag själv gymmar och har lagt märke till att det är många som är på gymmet själva, varför inte börja hälsa på varandra och sen kanske ni kan träna ihop någon gång. Det är inte farligt att fråga, det enda som kan hända är du får ett nej. Ett annat tips är att börja gå på pass, små prata lite med folk där så kanske ni kommer att klicka. Man vet aldrig!

Skola / jobb - Ta kontakt med folk i din omgivning, vem vet ni kanske har super mycket gemensamt och kommer jättebra överens. Börja prata med folk du vanligtvis inte brukar prata med.

Sociala medier - Det jag tror ändå är enklast är att skriva till någon på sociala medier. Det är såpass vanligt idag så det är inte stelt eller konstigt. Det är typ så de flesta par träffas idag...

Partner - Om du har en partner och den har vänner, börja umgås med de. Ni kan äta middag ihop, spela spel, festa, bowla, gå på bio vad som helst och på så sätt kanske du kan hitta äkta vänner men ändå så kan du och din partner umgås mer och det blir en win win situation!

Gillar

Kommentarer

mirandabjuvgard
mirandabjuvgard,
Dessa inlägg uppskattas nog av väldigt många, speciellt när man blir såkallad vuxen är det nästan omöjligt att hitta nya vänner!! fin blogg, kram på dig <3
nouw.com/mirandabjuvgard
oliviamalm
oliviamalm ,
Kul att höra! Ja jag själv börjar sakta men säkert bli ung vuxen och det är jättejobbigt... Kram fina du <33
nouw.com/oliviamalm
Filippatipsar
Filippatipsar,
Såå bra inlägg o fin blogg oxå! ❤️
nouw.com/filippatipsar
oliviamalm
oliviamalm ,
Tack tack tack fina du <333
nouw.com/oliviamalm
alexandrapalme
alexandrapalme,
Vilket härligt inlägg och jättebra tips! 😊
nouw.com/alexandrapalme
oliviamalm
oliviamalm ,
Kul att du uppskattar de 😊
nouw.com/oliviamalm