Positivt & negativt i mitt liv

+ På fredagar har jag fotografisk bild och som ni vet så älskar jag att fota. Det kanske inte syns så jättemycket just här på bloggen men nu när jag lärt mig min kamera ännu bättre kan jag ta coola och fina bilder! Iallafall så blir jag så glad att jag får gå just den kursen! Och det gör mig lycklig!

- Mitt schema har alldeles för många tidiga morgnar.... Som idag gick jag upp klockan 05.55, eller jaaa asså jag skulle gå upp då men försov mig lite heheh

+ Det är en bra stämning i klassen nu, det har vart massa bråk och diskussioner som gjort att jag vart ganska ledsen den senaste tiden men nu är allt mycket bättre!! Hade en sjuuukt rolig dag idag!

- Lördag alltså imorgon är det sista kvällen som Sommargården AKA Sommar här i Stockholm är öppet, buhu! Jag och mina vänner ska dit, ska ni? :)

+ Jag har börjat klä mig exakt så som jag vill och det gör mig lycklig, oavsett att jag kan få lite kommentarer hit och dit som inte alltid är sådär jättekul att höra men men. De kommer inte åt mig men ändå de skrapar lite på ytan ibland.

- Min musik jag lyssnar på börjar bli gammal och uttjatade, MÅSTE hitta ny musik!!!

+Det går uppåt för bloggen! Älskar att blogga och det blir ännu roligare när det går framåt i full fart! Tack alla ni som läser min blogg, uppskattar det så otroligt mycket!!! <3333

- Jag vill köpa en hundvalp mer än något annat just nu!!!

+Att klippa av mig håret var det bästa valet jag gjort på länge, vill klippa kortare!!

- Pengarna på kontot börjar sina ut....

+ Jag älskaaaaar mina naglar, kommer nog aldrig sluta göra naglar!

- Har ingen serie att se på.... Om ni har något tips får ni jättegärna hit me up! :)

+ Jag har lärt mig att älska mat! Äter 24/7 och uppskattar de på ett helt annat sätt nu än förut....

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229