Penny Lane

Gårdagens middag blev på en resturang som heter Penny Lane och vi gick förbi den under dagen och fastnade direkt. Den var så himla fin och vacker så vi var tvungna att äta där.

Jag beställde en laxbit med potatis och sparris, den var super god men det var inte så mycket mat. På tal om deras mat så var menyn väldigt unik. Det kändes lite som om de ville göra narr av vissa saker och människor. Exempelvis så fanns det något som hette 1. "Out-N-Inn burger" , 2. "Kim Karpassion porn star" , 3. "Love with the coco" och så vidare. Nummer 1 finns i USA men det heter "Inn-N-Out burger" , nummer 2 är en låt som ni kan hitta på Spotify och sist men inte minst nummer 3 är ju Kim Kardassian

Det var en väldigt vacker miljö men ändå väldigt udda på samma gång. Det var en fin ingång och bord men en cool fontän och väldigt speciella posters uppe i taket på exempelvis Mona Lisa som pekade finger hahah.

Efterrätten som i tog var en koksnöt med sugrör i och sen en shake med en massa godsaker i. Det enda negativa om det här stället var att de bara tog undan P´s disk, de pratade inte till mig och det gav in mat och dryck en och en. Så först fick jag min mat och sen efter fem minuter fick P sin. Inte så trevligt att äta en och en när man är där för att äta tillsammans.

Gillar

Kommentarer