Nöjd över mitt utseende

Nu när det är vinter och kallt ute vill jag helst gå i min vinterjacka för att undvika att bli förkyld men det är något jag hatar, vinterjacka. Fyfan för de plagget! Det är som om man sätter på sig en stor plastpåse som döljer hela ens outfit. Så tråkigt! Jag gillar mode, no shit men jag gillar kläder, smycken, skor, mössor, väskor och allt sånt men jag kan inte använda de på vintern för då måste jag gå i min stora, fula, svarta vinterjacka. Kan ni hålla med mig om det här? Att det är tråkigt med vinterjacka. Det ser ut som om man inte har någon stil.

Borsätt från att jag måste ha vinterjacka måste jag också gå i vinterskor eller skor som tål att bli blöta av slask typ gympaskor. Men hur snygga är de egentligen? Inte ett dugg, de är jättefula och jag känner mig inte alls bekväm i de. Bilden ovanför på min sko är tagen nu och det är såhär de ser ut efter en dag i slask. De blir nästintill förstörda. Vilket som suger! Vad har ni för skor nu på vintern? Ni kanske kan tipsa mig om några bra, jag har ett par helt ny inköpta Timberlands men de gör för ont i fötterna att använda de så jag låter de stå här hemma och se fina ut istället....

Det jag försöker komma fram till är att jag inte alls är nöjd över hur jag sett och ser ut den här vintern. Jag känner mig som en tjej utan stil, en tjej som bara slänger på mig något för att komma i tid till skolan, en tjej som inte bryr sig om sitt utseende. Men fan jag bryr mig om mitt utseende! Jag vill vara snygg! Jag vill trivas i de jag har på mig! Det är dags nu att det blir vår och att snön försvinner så jag kan känna mig snygg hahah!

Gillar

Kommentarer

isabelhakansson
isabelhakansson,

Omgggg känner verkligen samma som dig just nu!! Så trött på vintern verkligen 😟

nouw.com/isabelhakansson
oliviamalm
oliviamalm ,
Guuud vad skönt att höra att jag inte är ensam om det här! Ja men visst den får ta och försvinna nu 😟
nouw.com/oliviamalm
annakarlssons
annakarlssons,
oliviamalm
oliviamalm ,
Tack Anna 😊
nouw.com/oliviamalm
elista
elista,
håller helt med dig. vinterjacka och skor förstör verkligen hela ens look.. 🙈🙈
nouw.com/elista