Naken-träning

Ni vet när man är jättetaggad på att göra något? Typ som när man ska åka och träna och man är super peppad. Det var jag för ungefär en timme sen. Jag åkte till gymmet och när jag kommer dit kom jag på att mina träningskläder ligger hemma i garderoben. Jag tänkte att jag kunde kompromissa och träna utan sport-bh men köra ett löppass utan bh är mardröm. Så det var bara att vända och åka hem igen. Det här gör mig så sjuk irriterad... Det värsta med det här är att jag får ångest över att jag inte har tränat. Så borde det inte vara men det är så jag har det.

Dålig dag och dålig kväll, hoppas att er dag har varit bättre än min! Snart har halva veckan gått och det börjar närma sig helg och lov. Jag har lite planer inför helgen. Fest mingel, kalas och lite smått och gott. Jag har en tid hos doktorn igen också för att ta blodprover, får se hur det går! Jag var där idag, inget speciellt hände. Vi pratade bara och kollade blodtrycket. Håller tummarna på att det inte är något allvarligt.

Gillar

Kommentarer

juliabrink
juliabrink,
Vilken dröm att ha de tränings-gaderoben!nouw.com/juliabrink
BLOG_of_FOODCRAFT
BLOG_of_FOODCRAFT,
Vilka fina träningskläder!
Hej hej! Har du lust är du välkommen in till min clean eating blogg. Denna vecka recept på mina bästa: No Guilt/Low Carb - nudelrätter - mums! Jag har efter ett litet uppehåll kommit igång med bloggandet igen så välkommen! 😊
nouw.com/blog_of_foodcraft
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229