Min recension på Bianca Ingrosso

Fina fina Bianca Ingrosso är min andra person som jag ska göra en recension på. Jag kan ju börja med att säga att det här kommer bli en love bomb till henne. Så ni som inte diggar henne kan ju hoppas över att läsa :)

Ni som inte har någon aning om vem det är måste ha levt under en sten de senaste åren för hon är överallt! Hon har ett eget program på kanal 5 som heter ”Walhgrens värld” sen är hon även med i Talang, Breaking news, Sofias änglar, Efter fem, Let’s dance och så vidare. Jag förstår inte riktigt hur hon hinner med allt men det gör hon. Bordett från alla program som hon är med i så har hon en youtube kanal, Instagram, blogg (som hon tagit en paus ifrån just nu) och en podd med sin vän Alice Stenlöf.

Jag tycker att Bianca är en super skön tjej och har en härlig energi! Hon sprider glädje och inspirerar många, jag är en av de som blir inspirerade av henne. Men tyvärr så får hon otroligt mycket hat, vilket jag inte tycker att hon förtjänar. Ingen människa förtjänar att få hat!

När hon bloggade läste jag varje dag men nu följer jag henne mer på instagram. Där lägger hon upp super fina bilder vilket som oftast är mode eller mat. Om ni är mode intresserade borde ni verkligen följa henne!

Hon har ett eget sminkmärke och tyvärr så använder jag inte ögonskugga så jag har inte klickat hem de. Men om jag sminkade mig med de hade jag lätt klickat hem hennes produkter! Färgerna är sååå fina! Bortsett från hennes sminkmärke CAIA så har hon designat egna datafodral de så är så snygga! Kanske ska unna mig själv att köpa en sån. Jag kan skriva hur mycket som helst om Bianca men tänker att jag avlutar nu. Hon är en inspirerade, vacker och rolig kvinna! Btw hon är singel nu så grabbar skynda er :)

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Hon är grym, håller med dig om att hon gör mycket men riktigt kul att se! 😃
nouw.com/sarahlinnsliv
oliviamalm
oliviamalm ,
Hon är as grym! 😊
nouw.com/oliviamalm