Min recension på Andrea Hedenstedt

Jag tänkte börja med en ny kategori här på bloggen när jag recenserar andras bloggar. Med tanke på att det här är första gången vet jag inte hur uppskattat det kommer att bli men varför inte prova? Då kan ni få lite tips på andra bloggar och profiler! Så först ut är Andrea Hedenstedt en tjej som jag uppfattar har otroligt mycket energi och är en glad prick. Hon tränar massor och delar med sig av både mode, träning och recept på sin blogg.

Hon är väldigt mode intresserad och hon har gjort en egen kolektion tillsammans med Nakd. Den kolektionen var inte direkt min smak, det var för mycket färger och out of my comfort zone så tyvärr klickade jag inte hem något plagg. Sen har hon också en youtubekanal, instagram och en podd tillsammans med sin vän Mathilda. Jag har aldrig lyssnat på deras podd så det är inget jag kan rekommendera än, jag ska lyssna på den och komma tillbaka med ett betyg :) Men hur kul, ni kan följa henne på de flesta sociala medier! Här är hennes YOUTUBE och INSTAGRAM

En sak som jag uppskattar otroligt mycket på hennes blogg är hennes bilder men speciellt hennes collage. Asså wow de är så fina och inspirerande! Jag känner ofta att jag skulle kunna klicka hem det mesta i hennes collage och då har man gjort ett bra jobb för jag är väldigt kräsen! Jag skulle lätt kunna bära hela outfits som hon klipper ihop. Asså kolla bara! Skulle ni inte vilja rocka dessa kläder som hon har lagt ihop till en outfit?!

Min uppfattning av Andrea är att hon har som sagt mycket energi, är glad men att hon kan vara lite smått dryg. Hennes attityd kan vara lite otrevlig och det är det enda minus jag har hos henne. Det var såpass illa ett tag att jag var tvungen att sluta följa henne överallt, jag klarade inte av henne. Jag kände att jag blev negativt påverkad av henne och då vill jag inte följa sånna konton. Men nu ger jag henne en ny chans och det borde ni också göra!

Visste ni vem hon var innan detta inlägg?

#inspo #nouwblogger

Gillar

Kommentarer