Min måndag i bilder

Hej fina ni! Jag startade min dag redan klockan åtta idag. Så tidigt har jag inte gått upp på flera veckor. Jag har verkligen passat på att vila nu när jag varit sjukskriven. Jag drack en stor kopp kaffe, skrev morgondagbok, kollade igenom och la upp bild på Instagram och sen gjorde jag mig i ordning och åkte iväg till stan.

I stan gick jag in på Zara, lämnade tillbaka lite kläder och sen fick jag med mig ett par nya jeans hem. Efter Zara gick jag in på en butik och hämtade ut ett samarbete. Ni får se de på Instagram nästa vecka!!

När jag kom hem var jag helt slut, jag hade verkligen ingen ork kvar och jag var i stan max en timme. Det är ju helt sjukt! Hoppas att min ork är tillbaka snart. Jag fixade lite med bloggen och tog en till kopp kaffe i hopp om att få lite energi.

Min mamma hade rensat sin garderob så jag testade lite kläder, tyvärr kunde jag inte ha något. Hade hoppats på att min energi hade kommit tillbaka efter det här men det gjorde den inte. Så jag hoppade in i en varm dusch. Det är ju de mysigaste och skönaste som finns!

Efter min härliga dusch vilade jag i någon timme. Jag tittade på Mimi Höglins youtube och det vart klipp efter klipp efter klipp. Jag är besatt av henne just nu! När klockan slog fem började jag göra mig i ordning och sen åkte jag in till stan igen. Det var dags för middag med P. Vi åt på Shanti, så gott!

Gillar