Min helg i bilder

Hej fina ni! Hoppas att ni har haft en underbar helg, det har jag! Jag passade verkligen på att maxa min helg. Det är något som jag ska börja göra, jag vill inte ligga hemma och bara ta det lugnt framför datorn. Det känns som att jag kastar bort två lediga dagar då... Känner ni också så? Desto mer jag hittar på att göra desto bättre mår jag.

Så min helg började redan på fredagen, när man har planer på fredagen blir helgen så mycket längre. Vilket är något som jag gillar otroligt mycket! Man måste verkligen ta vara på sin lediga tid! Jag åkte och tränade efter jobbet och sen åkte jag till tjejerna och hade en myskväll. Det finns ju inget som slår det!

På lördagen åkte jag till stan och mötte upp Cornelia, vi fikade och sen blev det en hel del shopping. Är det något ni skulle vilja se? Ett "New in" inlägg kanske? Jag själv tycker att det är kul att visa om det är så att ni är intresserade av det.

På kvällen blev det ett glas med Anna, Carro och Vickan. Vi var på Grodan och det är verkligen så himla mysigt där! Tyvärr så stänger ju allt klockan åtta så det blev en ganska tidig kväll. Vi avslutade kvällen hemma hos Carro med spel och massa skitsnack. Idag har jag också varit i stan, haha väldigt mycket häng där och väldigt mycket shopping denna helg... Medans jag väntade på Jennifer gick jag in på några butiker och fick med mig en hel del hem. Vi åt lunch på ESA sushi och herregud så gott det är! Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt, titta på serie och förbereda för veckan.

Gillar

Kommentarer