Min helg i bilder

LÖRDAG

Morgonen startade med att jag gjorde mig i ordning och sen släppte P av mig vid tåget och jag sprang för att hinna med ett speciellt tåg. Jag skulle möta min pappa för att åka vidare till mina kusiner!

Innan vi åkte till mina kusiner var jag tvungen att åka hem och byta om, jag hade svarta jeans och en grön blus och de var 23 grader ute... Så jag bytte om och satte på mig en sommar klänning! Kommer sakna att gå i klänning sen när det blir vinter och kallt :(

Hemma hos mina underbara kusiner var det kalas firande, L och M har fyllt år så vi fikade, öppnade presenter, umgicks och hade familje mys. Underbart! Efter de åkte jag direkt hem till P igen.

Vi stannade på vägen och tog massa bilder vid en åker full med solrosor. Ni kommer få se mer bilder från de senare, wow säger jag bara! Snacka om att matcha blommorna med min outfit!

Till middag blev det kebab för min del och P åt kina mat och kvällen spenderade vi i soffan framför en fotbolls match. När matchen var slut åkte vi till godis fabriken och köpte massa godis och sen åkte vi hem till mig.

SÖNDAG

Silent yoga med Emilia klockan tio på morgonen stod det på schemat och jag är så otroligt tacksam över att jag och min mamma gick på det! Det var en fantastisk upplevelse och ni kan läsa mitt blogg inlägg om det HÄR <3

Efter yogan och brunchen åkte vi till plantagen och skulle köpa lite blommor men det fanns inte det vi letade efter och det var dessutom super lång kö... Snark!

När vi kom hem satte jag mig och redigerade bilder, bloggade, tittade på youtube, åt middag och målade. Med andra ord jag bara var och ni vet att jag har svårt med de. Helst vill jag vara aktiv hela tiden och hitta på saker men men det kanske var bra att jag var hemma och bara tog det lugnt.

Kvällen avslutades med ännu mer youtube och sen mys i soffan med familjen!

#helgibilder #bilder #bestofnouw

Gillar

Kommentarer