Min helg i bilder

LÖRDAG:

En av mina nya blusar som jag klickade hem, jag älskar den! Den är så fin och de fick bli min outfit för lördagen. Hahah kolla i bakgrunden på den här bilden, finn ett fel! Kanske dags att slänga mina ballonger.... Fyllde liksom 20 år för snart en månad sen!

Jag tog bussen in till stan vid elva tiden för att möta upp P. En sak som ni kanske inte visste om mig är att jag avskyr SL´s tänkande när det kommer till ventilation och luft. På vintern är det kallt på bussen och på sommaren är det varmt på bussen.. Det borde vara tvärtom!

Jag och P gick en stund inne på Åhléns City och strosade runt. Jag hittade ingenting men det var mysigt att bara gå runt och kolla lite.

Men kan vi diskutera hur fint det här är?? Små blomsterbutiker är fan livet, jag skulle kunna spendera en hel dag där inne och bara var. Dock skulle jag nog köpt med mig allt hahah!

Till lunch åt vi på Jensen Böfhus och det var första gången för mig. Jag har inte hört så bra om de stället faktiskt men det var helt okej. Jag beställde en köttbit med pommes, det går alltid ner!

Efter stan vart det soffhäng. Jag och P köpte hämmat, tittade på Eurovision och åt massa godis. Det var super mysigt och jag somnade tillslut på soffan.

SÖNDAG:

Lite av gårdagens todo-list. Det är så underbart att ha en lista på allt man ska göra och sen stryka en efter en när man har gjort klart de. Ibland kan jag bli stressad men oftast är det skönt att veta vad man ska göra.

Trots att det regnade ute gick jag en promenad och rensade mina tankar, det var ganska välbehövligt kan jag säga! Efter det körde jag lite hemma gym, mitt gym är stängt för att de renoverar så jag fick improvisera.

När rakbladet inte passar rakhyveln, det silvertejp inte kan laga är inte värt att laga!

Jag duschade, tvättade håret, rakade benen och sen spenderade jag min kväll ensam i soffan. Så skönt med egentid! Jag är ganska dålig på att uppskatta egentid men igår gjorde jag det och fick en ordentlig sömn!

Hur spenderade ni er helg?

Gillar