Min helg i bilder

LÖRDAG:

Vår dag började med att vi åt lunch på sushi mama. Det var så länge sen jag åt sushi så det var inget svårt val att bestämma lunch ställe. Efter de åkte vi hem till mig, sålde Shpock och lämnade bilen hemma.

Vi tog bussen till Gullmarsplan och gick sen till Tele2 där vi såg Sverige matchen. Det var sjukt mycket folk! Det var över mina förväntningar. Jag är inte riktigt en fotbolls tjej men börjar bli det mer och mer.

Tyvärr så förlorade Sverige mot Englad så de blir inge mer VM tittande för oss. (Inte för att jag tittar så speciellt ofta på fotboll men men) Det hade varit roligt om Sverige kunde ta he,m det hela :) Till middag lite senare blev det revbensspjäll och potatis chips eller vad man kallar det.

SÖNDAG:

Jag vet inte varför men jag har börjat vakna jättetidigt på mornarna. Igår vaknade vi redan vi halv nio men gick inte upp förens vid tio elva tiden. Älskar att ligga kvar i sängen! Vid två tiden åkte vi till stan.

Där strosade vi runt och jag hittade absolut ingenting. Det är inte riktigt min grej att gå i butiker längre, de är så tråkigt. Jag har blivit mer en internet shopper! Älskar att få hem paket :) Philip däremot han hittade ett par badbyxor som var sjukt snygga.

Mat är verkligen vår grej, speciellt hamburgare. Vi äter de hela tiden. Frukost, lunch, middag! Haha skämt o sido :) Efter stan åkte vi hem och då blev det en liten photoshoot. Me like!

Gillar