Min helg

Lördag:

Jag började min lördag med att sitta ute i solen, vilket jag älskar! Det var så himla fint väder så jag var tvungen att passa på. Jag såg att det kommer att bli dåligt väder den här veckan som kommer, tråkigt! Tog ni vara på vädret?

Nästa år ska jag ta studenten och vi har redan börjat samla in pengar. Jag kan inte avgöra om det är bra eller dåligt. Visst det är bra att vi är ute i god tid men är det kanske är för tidigt? Kommer vi bli stressade över studenten? Ingen vet det återstå att se. Jag la in mina Newbody beställningar igår och det blev en hel del faktiskt. SKOJ!

Imorgon fyller jag 19 år så jag och P firade mig lite smått med att gå ut och äta. Vi åt hamburgare som var gudomligt goda och deras pommes var ännu godare. Efter vi hade ätit middag spelade vi bowling. De var på samma ställe, ett ställe här i Stockholm som heter Lucky Bowl. Det var jättemysigt! Har ni varit där?

Jag hade på mig mina absoluta favorit byxor, en svart blus, väska och mina favorit skor. Jag valde först att ha min röda jeans acka men så fort jag kom ut kände jag att det var för kallt så jag bytte till min svarta lite tjockare jacka. Tack gud att jag bytte, det blev jättekallt senare på kvällen.

Efter bowlingen åkte vi till en nattklubb som heter Slakthuset, ingen av oss hade varit där innan. Det var helt okej. Vi var det yngsta skulle jag tro och det var konstig musik så vi gick därifrån ganska snabbt. Vi gick till ett annat stället som låg jättenära som heter Collo, P har varit där förut men inte jag. Tro det eller ej men jag träffad hur många vänner som helst där. Så kul!

Söndag

Startade söndagen med att jag och mamma gick en promenad och pratade en massa. Älskar att få umgås med min familj på ett avslappnat sätt.. Om ni förstår vad jag menar?

Vi gick 5 km och för mig är det ganska mycket. Jag har inte gått så långt på hur länge som helst. Hahah jag har blivit så lat :( Men efter kändes det jättebra! Tyvärr så har jag lagt ut mina favorit byxor på Shpock, buhu. Efter den här helgen har jag insett att de 'är alldeles för små för mig. Så först i kvarn! De är storlek S, är från Zara och jag säljer de för 200kr Ni hittar mig under # oliviamalmsäljer

Gillar

Kommentarer

Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
Ser ut som en riktigt fin helg! 😍 Undebara bilder! Kramar
nouw.com/vägentillfriheten
oliviamalm
oliviamalm ,
Det var de också, tack fina du 😊
nouw.com/oliviamalm
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
grattis på din dag! 😍 tack, får försöka vänja mig 😊
nouw.com/emelieanderssoon
oliviamalm
oliviamalm ,
Tack fina du!! 😊
nouw.com/oliviamalm
Johannna
Johannna,
Låter ju som en superhelg ☺️❤️
nouw.com/johannna
oliviamalm
oliviamalm ,
En superhelg kan man lugnt säga att det var 😊
nouw.com/oliviamalm
Matildaberlin
Matildaberlin,
Så underbar helg du verjar ha haft!! STOR kram finaste <3
nouw.com/matildaberlin
oliviamalm
oliviamalm ,
Hoppas du haft en minst lika bra helg Kram <3
nouw.com/oliviamalm