Kroppskomplex: Bristningar

I dagens samhälle finns det vissa saker man ska göra, inte göra, man ska se ut på ett viss sätt, man ska ha vissa saker och hit och dit. En av sakerna man absolut inte ska ha är bristningar. Ja du läste rätt, bristningar. Något som alla kvinnor har, antingen mindre eller mer av. På benen, rumpan, höfterna, magen eller brösten. De finns där och det finns inget vi kan göra åt de. Vissa har bristningar som är blekta och vissa har bristningar som syns mer, Det kan vara ett komplex för många.

Influensen Alexandra Bring la ut en bild på sin insta-story där hon visade sina följare att hon hade bristningar på låren/rumpan och jag blev sååå glad och nästan lite stolt. Jag blev glad och typ stolt för att det är modigt att lägga ut en sån bild och för att hon har alltid varit en fitness tjej som har en så kallad "drömkropp" enligt många. Genom att hon la ut den bilden på sig själv visade hon sina följare hur hon ser ut på riktigt. Hon rev ner sin falska fasad.

Min insta- story // Alexandra brings insta-story

Ovanför ser ni hennes bild på sina bristningar och helt ärligt så syns det knappt. Om man tittar jättenoga kan man se de. Hennes tigermärken är fina! Men tack vare henne fick jag inspiration till att visa mina bristningar för mina följare på Instagram. Men även också till de här inlägget.

Jag tycker att det är viktigt att vi människor och speciellt influenser visar hur verkligheten egentligen är. Så fort vi ändrar (redigerar) något litet i en bild som ska upp på insta förvränger vi bilden på hur verkligheten är. Vilket jag tycker är fel. Tänk på alla unga barn där ute som följer kända personer och tror att livet där ute är som en dans på rosor och allt är super kul och lätt. Det blir så fel! Men men jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om de men de här inlägget ska handla om kroppskomplex. Håll dig till ämnet Olivia ;)

Min kropp

Och nu till mig. Jag har bristningar på utsida och insida av mina lår, på rumpan och lite på brösten. Till en början när jag fick de kände jag mig tjock och ful men med tiden har jag lärt mig att älska mina bristningar. Det är inget att skämmas över. Som sagt alla har vi det någonstans mer eller mindre. Om ni frågar mig är det coola och fett snygga. De ser ut som tigermärken och det är de som gör att jag älskar de. Hahah jag älskar tigrar och nu har jag blivit en av de. Alla ni som har bristningar ni är med i min tiger familj :) Det är fint, sexigt, coolt och personligt att ha bristningar. Ni ska absolut inte skämmas för de, tvärtom! Ni ska vara stolta och bekväma med de. Ni kommer trots allt leva med de hela er liv :)

Gillar