Kasai Gotland

Halli hallå! Igår åt vi middag på Kasai här på Gotland och jag tänkte dela med mig av ett ärligt första intryck. Har någon av er varit där? Det var första gången för oss och det var super fint där inne. Deras personal var väldigt trevliga och roliga.

Tjejerna <3

Jag själv tyckte att det inte fanns så mycket på deras meny att välja mellan. Vilket som var lite tråkigt! Jag hade förväntat mig en bredare meny. Något annat jag också hade förväntat mig var att man skulle få misosoppa innan maten. Men tyvärr så fick vi inte det.

Super fin dukning och miljö där inne! Det jag saknade var en bättre vibe. Jag hade viljat ha högre musik och mer drag så att säga. Nu kändes det väldigt lugnt, tråkigt och lite dött. Men vem vet vi kanske var där allt för tidigt och det kanske blev en skönare stämning senare.

Jag tog en Shrimp tempura roll och deras rullar var så små... Jag var så besviken på just storleken på rullarna och att det inte smakade så mycket. Jag hade nog för höga förväntningar på Kasai och deras mat... ESA sushi slår det här alla dagar i veckan!

Gillar