Jag, måndag 07:56

Om någon av er blir triggade av att läsa om träning borde ni inte läsa detta <3 (eget ansvar)

Det här var jag igår, måndag klockan 07:56. Jag var alltså på gymmet och hade varit där sen klockan 07:10 för att köra ett konditionspass innan jobbet. Det var tungt, riktigt jobbigt faktiskt! Jag krigade på som en galning och det kändes skönt efteråt tack och lov annars hade de varit hemskt.

Min utmaning har ju varit att köra 1 timme kondition varje dag, det har väll gått sådär. 1 timme har jag nog aldrig kört och därför tänker jag att jag ska säga 30-45 min istället, det är inte bra med för höga mål direkt då blir man bara besviken. Sen måste jag också börja köra lite muskelgrupper också. Jag kan inte bara utesluta de som jag gjorde hela förra veckan, det är ju inte bra. Då finns de en risk att man bränner muskler istället för kalorier och det vill man inte.

Jag fuskade under helgen... Åt massvis med godis och snacks och hoppade över gymmet. Det är okej att ha sånna dagar men jag rörde faktiskt inte alls på mig så mycket som jag borde ha gjort... Jag kunde iallafall ha gått en promenad.

Så den här veckan ska jag sikta mer på styrekträning alla olika muskelgrupper, ungefär 30-45 minuter kondition varje dag plus att jag ska tänka på vad jag äter. Notera att jag gör det här för att må bra, inte för att hetsa om något. Jag vill inte gå ner i vikt utan jag vill bara bli vältränad igen som jag var för något år sedan. Jag mår bra av träning och jag känner mig mycket gladare, lyckligare och de minskar min migrän.

Gillar

Kommentarer