Jag inspireras av

Kan vi bara ta en minut och diskutera hur fantastiska dessa fem unga kvinnor är. Wow! De inspirerar mig dag in och dag ut på massa olika sätt och jag är så glad över att jag har hittat de och att jag kan få följa deras resa. Ni kanske tänker hur inspirerar de dig? De är bara fem vanliga tjejer... Ja jo jag vet men deras sätt att vara kreativa på, deras bilder på instagram, deras åsikter som man får höra i deras poddar, deras youtube kanaler, bloggar och allt däremellan. Jag älskar det!!! Vad/vem inspirerar dig?

@ Alicestenlof

@ Matildadjerf

@ Angelicablick

@ Tanbyklara

@ Fannylyckman

#inspo

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Jag inspireras av starka människor som åstadkommit något i livet, som min mormor som fick ta hand om barnen, gården och djuren medan morfar var ute i kriget. Sen dog han när min mamma var 5 år, och mormor fick än en gång ta hand om barnen själv.
Sen imponeras jag såklart av morfar och farmorsfar som försvarade sitt land.
Om det är någon bloggare jag skulle inspireras av är det någon kämpar eller tagit sig igenom övergrepp, psykisk ohälsa eller något annat stort problem. Läst en del sådana biografier och häpnat över hur starka dom är.
nouw.com/jossustravelpics
oliviamalm
oliviamalm ,
Åh vad fint jag förstår att du blir inspirerad utav det! Jag tycker det är viktigt att hitta något i livet som insporerar en <3
nouw.com/oliviamalm