Jag har inga vänner

Hej på er!

Det var ett tag sen jag skrev ett personligt inlägg och jag tänkte att det är dags för ett sånt nu. Ni som har följt mig här på bloggen ett tag vet att jag inte har några vänner. Eller jag ska vara mer tydlig, jag har inga vänner som jag umgås med, smsar med eller pratar med på ett vänskaps sätt. Tyvärr! Jag har bara bekanta i min omgivning som jag har ytlig kontakt med.

Självklart försöker jag ändra på det här! Jag började på gymnastik igen men kände inte riktigt att jag klickade med gruppen så jag hoppade av, jag har laddat ner en app som heter "GoFrendly" där massa tjejer som söker nya vänner hänger (har aldrig träffat någon därifrån tyvärr) sen en sak jag ska börja göra för att försöka komma i kontakt med nya tjejkompisar är att jag ska ute mer. Kanske gå på event, vara i stan, vara mer på gymmet och bara vara där folk är. Det tror jag kan hjälpa mycket!

Jag vet att jag inte är ensam om det här och jag tycker det är viktigt att man pratar om det. Jag trodde från en början att var var helt ensam om de här men när jag började prata om det öppet fick jag en annan syn. Det är flera tjejer som har det som mig, vissa vill ändra på det och vissa inte. Jag är en av de som vill ändra på det.

Vissa morgon vaknar jag med en stark känsla av att jag är ensam och så sitter det i hela dagen. Det spelar liksom ingen roll vad jag gör, jag känner mig så ensam och det är skit jobbigt! Sånna dagar behöver jag sysselsätta mig själv varje minut för att inte bryta ihop. Jag klarar inte av det annars... Några saker jag brukar göra för att minska den känslan är att jag brukar gymma, träffa P, blogga och städa. Vissa dagar är det så pass illa att jag inte kan vara hemma mer än två timmar. Hehe de låter ju helt sjukt men det är sant. Är jag ensam om detta?

En av mina drömmar är att jag ska kunna ha ett stort tjejgäng med härliga tjejer, ha middagar, åka utomlands, ha kul med, kunna ringa när som helst, träna med och bara finnas där för varandra. I hela mitt liv har vuxna i min omgivning sagt "Du kommer träffa nya vänner när du börjar i skolan, när du börjar i högstadiet ,när du börjar i gymnasiet" Inget av det stämde och nu får jag höra att jag kommer träffa nya vänner när jag börjar jobba... Ni kanske förstår att jag inte tror på de orden längre, det är tomma ord för mig.

I framtiden hoppas jag på att jag träffar äkta och fina människor som jag kan lita på och som jag kan kalla för vänner :)

Gillar

Kommentarer

nadinefritz
nadinefritz,
Du är verkligen inte ensam om att behöva "dämpa" ensamheten med saker och jag känner precis som du. Jag har inga vänner och har alltid skyllt på mig själv för det eftersom man alltid har fått höra " du kommer få vänner på skola/jobb" men har insett att det inte bara är jag själv som ska ge utan man måste också få tillbaka. De som har vänner är riktigt lottade för vad finns det för mening när man inte har någon där som stöttar en eller någon som finns där när man faller sönder..
nouw.com/nadinefritz
oliviamalm
oliviamalm ,
Så skönt att höra att man inte är ensam! Jag förstår inte ens varför vi skyller på oss själva, det är inte vårt fel... Exakt man kan inte bara ge, ge och ge någon gång måste man få tillkaba. De människor som har vänner borde verkligen inte ta det för givet, man vet aldrig vad som kan hända! Men ja jag är väldigt avis på de som har vänner 😊
nouw.com/oliviamalm
juliablomgren
juliablomgren,
Känner samma.. kram fina du<3
nouw.com/juliablomgren
oliviamalm
oliviamalm ,
Hoppas på att du också kan hitta äkta vänner någon gång! Kram <3
nouw.com/oliviamalm