Helg i bilder

LÖRDAG:

I lördags vaknade jag redan vid klockan nio av mig själv, vilket som aldrig händer... Så jag passade på att ta vara på dagen och åkte till gymmet och gick på ett pass. Jag var alltså på ett pass klockan elva på morgonen, vem är jag?

Efter gympasset åkte jag hem och åt lunch och sen möte jag upp O. Vi köpte fika, gjorde varm choklad och sen åkte vi skridskor. Vi åkte skridskor i en och en halv timme, himlen var blå och solen sken, det var så himla fint!

När vi hade åkt klart åkte jag hem och duschade, gjorde mig i ordning och sen träffade jag P. Vi hade absolut inga planer men det slutade med att vi åt middag på BunMeatBun, det var första gången vi åt där och det var inte sista heller. Visst det kanske var onödigt dyrt men det var så gott!!

På kvällen gjorde vi ingenting förutom att vi tittade klart på serien "You" och åt massa godis

SÖNDAG:

På söndagen blev det en lite lugnare dag, jag och Philip åkte och tittade på kameror och bara var hemma. Sånna dagar man älskhatar. Ibland kan det vara tråkigt och göra så att man blir rastlös men nu i helgen älskade jag de. Det var så skönt att bara vara och inte planerat. Kände att jag behövde en vilodag efter all träning.

Gillar

Kommentarer

LindaLinnros
LindaLinnros,
vilka härliga bilder 😊
nouw.com/lindalinnros
oliviamalm
oliviamalm ,
Tack fina du 😊
nouw.com/oliviamalm