Helg i bilder

LÖRDAG:

Att få sova ut är ju ett måste på helger så jag vaknade vid tolv i lördags. Såå skönt! Jag gjorde mig i ordning, tog lite outfit bilder med mina svin snygga nya skor! Jag dör för de!!

Första stoppet i stan blev Zara, jag och mamma lämnade tillbaka kläder som hon hade köpt och sen gick vi till Edblad. P hade köpt en ring till mig men den var tyvärr för lite och de tillverkar den inte längre så jag var tvungen att byta både storlek och modell. Men jag hittade en ny super fin ring. Pappa var super snäll och körde in oss till stan så allt gick super snabbt! Älskar när saker och ting går smidigt :)

Vi kom hem, jag värmde på lite mat och sen fixade jag massor med Shpock. Jag säljer som aldrig förr! Det är så kul haha. Om ni har missat de så kan ni hitta mig under # OliviaMalmSäljer. Om ni säger att ni är en läsare från bloggen kan ni få kompispris :)

Ett utav mina favo byxor säljer jag, fast jag inte vill men men. Det är bättre att någon annan kan använda de än att de ska ligga hemma i min garderob. På kvällen åkte vi till stan igen, för att äta middag. Vi åt på Taverna Brillo, jag har aldrig varit där förut. Men jag åt den godaste pizzan jag någonsin ätit där. MUMS!

SÖNDAG:

Kvarg yoghurt är något jag aldrig har provat förut så första gången var igår. Jag åt det med müsli och mums vad gott det var! Det gav mig så otroligt mycket krafter inför mig gympass. Kvarg yoghurt är något jag måste köpa oftare!

Efter mitt gympass åkte jag hem, gjorde mig i ordning och sen åkte jag till några tjejkompisar. Vi gjorde tacos, spelade kort, badade, lyssnade på musik och hade bara en grymt Najs sommarkväll.

Vi hade Såå kul igår så jag ville inte åka hem. Det blev faktiskt ganska sen men för mig gör det inget för jag har så svårt att somna. Jag somnar alltid vid ett två tiden oftast så jag kom hem vid ett igår. Och gissa vem som börja jobbet klockan åtta idag, jo jag!

Gillar

Kommentarer

jossanasplund
jossanasplund,
Gud vad härligt det ser ut att du har haft det 😊
nouw.com/jossanasplund
oliviamalm
oliviamalm ,
Jag har haft en super bra helg! Hoppas du haft en bra helg du också 😊
nouw.com/oliviamalm
Tessjohans
Tessjohans,
Ser ut som en superbra helg! 😊✨
nouw.com/tessjohans
oliviamalm
oliviamalm ,
Det har det varit också, hoppas din var lika bra 😊
nouw.com/oliviamalm