Här hittar du inspiration

Det kan vara lätt att man tappar motivationen eller har brist på inspiration ibland, det händer oss alla. Men det viktigaste då är att inte ge upp. Jag försöker att alltid att se det som en utmaning oavsett vad det handlar om. Är det inom träning, vardagen, jobb, sociala medier precis vad som helst så fortsätter jag på samma sätt. Jag går till gymmet och kör mitt pass, jag publicera på mina sociala medier, planera min jobb vecka och så vidare. Det är så man får motivation, den kommer inte bara på ett silverfat en dag. Du blir motiverad av att se förändring, att saker och ting går bra och av förbättring. Så till er som inte ha någon inspiration eller motivation här kommer några tips!

- Gör det ändå! Gå till gymmet och gör ditt bästa, åk till jobbet, planer din vecka så mycket du kan, lägg upp ett litet inlägg på dina sociala medier. Vad det än är som du saknar motivation till så behöver du inte göra super mycket, det handlar bara om att göra något litet.

- Gå på museum, åk båt, gå en promenad till en utsiktsplats, vandra på taken i Gamla stan eller varför inte gå på en vinprovning. Just den här punkten handlar om att du ska göra något annorlunda. Något som du inte brukar göra. Något som kan få dig att se saker med andra ögon.

- Musik, lyssna på din favorit musik eller börja lyssna på en ny genre som du inte brukar lyssna på. Tänk på vad du hör, vad ger det dig för känsla, blir du glad? Arg? Ledsen? Sätt på musiken på hög volym i hörlurar eller varför inte på en högtalare.

- Köp dig något fint, tänkt på att skämma bort dig själv när du har gjort något bra. Då blir du automatiskt mer peppad på att fortsätta kämpa!

- Köp dig en tidning som har ett innehåll som du gillar, där du kan plocka inspiration och gå tillbaka och titta på. Om du inte vill lägga pengar på att köpa dig en tidning kan du gå in på dina favorit konton på Instagram. Spara bilder därifrån och göra en egen moodboard.

- Rensa din dator, garderob, mobil, kontor precis allting. Få bort allt som ger dig en känsla av stress, oreda och stök. När du är klar kommer du att känna en lättnad och kunna fokusera på det du ska fokusera på.

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,
Linnealiebig
Linnealiebig,
Ah 🤩🤩🤩
nouw.com/linnealiebig
sofiahaag
sofiahaag,

Så fina tips!!

Oftast om jag bara är seg hemma och inte har motivation till något hjälper det så mycket att bara ta mig ut, på en promenad eller sitta på cafe eller liknande!! Det gör väldigt mycket 😍😍

nouw.com/sofiahaag
oliviamalm
oliviamalm ,
Ja det är ju också super bra! Jag älskar att sätta mig på cafe, det är verkligen så inspirerande och härligt med en annan miljö 😊
nouw.com/oliviamalm
amaliev
amaliev,

Så herlige tips!🤩

nouw.com/amaliev
oliviamalm
oliviamalm ,
Eller hur!! 😊
nouw.com/oliviamalm
ebbabrage
ebbabrage,

Så bra tips!! 🥰

nouw.com/ebbabrage
oliviamalm
oliviamalm ,
Kul att du gillar de 😊
nouw.com/oliviamalm
Desireekujala
Desireekujala,

Rensa är ett riktigt bra tips, jag har börjat rensa både mobilen och datorn och det behövdes kan jag säga haha <3

nouw.com/desireekujala
oliviamalm
oliviamalm ,
Jag skulle också behöva det, speciellt på datorn 😊
nouw.com/oliviamalm
hilmak
hilmak,

Superbra tips! 🥰

nouw.com/hilmak
oliviamalm
oliviamalm ,
Härligt att du tycker det 😊
nouw.com/oliviamalm
agnesmathilda
agnesmathilda,

Så bra och inspirerande inlägg ❤️ Behövs nog mer än man kan ana i tider som dessa när man är lite isolerad och lätt fastnar i samma miljöer.

nouw.com/agnesmathilda
oliviamalm
oliviamalm ,
Tack snälla vad glad jag blir! 😊
nouw.com/oliviamalm