Gaston Luga

Inlägg i samarbete med, Gaston Luga

Hej fina ni! Nu är det dags för ett super härligt inlägg. Som ni vet brukar jag göra samarbeten tillsammans med Gaston Luga och det är dags igen. Jag gillar deras väskor så mycket eftersom att de både är snygga, rymliga och till ett bra pris. Jag har nog aldrig anv��nt en annan ryggsäck än deras. Om ni frågar mig så är det ett väldigt bra betyg.

Den här väskan heter Spläsch13 och det är deras nya vattentäta ryggsäck. Den tål både regn och snö, den går att torka av och den är galet snygg! Kan det bli bättre än så? Ni kommer kunna se mig springa runt på stan med den här alla dagar i veckan.

De har just nu 20% rabatt på deras hemsida och om ni använder koden OLIVIA10 får ni ytligare 10% på ert köp. Det vill säga att ni kan få upp till 30% rabatt på Gaston Lugas hemsida. Det blir inte så mycket bättre än så! Passa på att köpa er en fin ryggsäck eller varför inte en julklapp till en vän eller någon i familjen.

Titta bara på den! Den finns in flera färger och min favorit är så klart den vita men även den gröna. Det går att använda den både till vardags men också till andra tillfällen. Att kunna dressa upp och dressa ner en väska är ju alltid en win-win situation! En sista sak som jag vill säga är att deras ryggsäckar kan användas av alla! Unga som gamla, både killar, tjejer och allt däremellan. Jag säger inte detta för att det är ett samarbete utan för att jag genuint gillar de och jag vill tipsa er alla om bra grejer.

Gillar

Kommentarer

amaliev
amaliev,

Så fiiiin!

nouw.com/amaliev
Linnealiebig
Linnealiebig,
😍😍😍😍
nouw.com/linnealiebig
hilmak
hilmak,

Wow vad fin!! ❤️

nouw.com/hilmak
malinelf
malinelf,
Gud vad fin! <3
nouw.com/malinelf
celinelundqvists
celinelundqvists,

Så otroligt snygg!

nouw.com/celinelundqvists
ebbabrage
ebbabrage,
KateOgembo
KateOgembo,

wow, så snygg 😊

nouw.com/kateogembo