Framtidsplaner

Jag satt och skrollade igenom lite bilder på Pinterest och fastnade helt. Jag kom in på bilder där det var förhållande, bröllop, förlovningar och så vidare och vidare. Jag har aldrig riktigt tänkt på sånt men när jag satt med daton och såg bilderna började alla tankarna snurra i huvudet. Jag kunde inte sluta titta... Har ni någon dröm om hur er framtid ska se ut? Förhållande, förlovning, bröllop? Som sagt så hade jag inte de förens jag såg bilderna. Ni kommer förstå varför!

När det kommer till att förlova sig så vill man ju alltid att det ska bli perfekt, eller det vill i alla fall jag. Min dröm är att jag och Philip åker utomlands till något fint ställe, går på middag, vi har klätt upp oss, kanske är på ett berg eller något ställe med en fin utsikt, det är kväll och nästan lite mörkt, och sen blir det de klassiska att han går ner på knä, säger några välvalda ord och sen frågar mig. Åhhh hur dröm?!! Of course vill jag att Philip friar till mig, han är mannen i mitt liv, det finns ingen annan.

"Ringen" något som ska symbolisera vår kärlek, något som ska visa att jag är upptagen, något som ska ge mig trygghet. Det behöver absolut inte vara världens dyraste eller största ring, helst en mittemellan ring. Jag vill att man ska se den men den får inte vara för stor så att den är i vägen. Jag är ju svag för silver så absolut vill jag att vi har silver ringar. Det är så otroligt fint och nästan lite unikt. Jag vet bara några få som har silver ringar, resten har guld.

Tiden är ganska viktig, inte för tidigt eller försent i förhållandet. Generellt kan jag känna att det är alldeles för tidigt nu men jag vill helst vara gift innan jag skaffar familj. Jag vill känna mig trygg och veta att just det är rätt. Man kan aldrig veta vad som händer i framtiden men drömmar kan man alltid ha. Har ni några drömmar?

Gillar