Frågor från januari vs nu

Vilket är ditt drömresemål?

Just nu skulle jag nog säga Australien. Det är något med Australien som lockar mig så mycket och jag vill bara boka en resa dit nu på en gång, jag kan knappt vänta på att få resa dit. Jag har en känsla i min kropp som säger "Vad gör du kvar i Sverige, ut och se världen" Och det ska jag men jag vill inte resa helt ensam så jag försöker få med P på det här hehe.

Skulle du vilja vara influencer på heltid?

Ja det skulle jag väl vilja men jag skulle nog också jobba med något annat på sidan om. Jag brinner väldigt mycket för att hjälpa och finnas här för andra unga tjejer och då skulle jag nog fixa ihop sådant.

Hur många barn vill du ha?

Om jag kan få barn skulle jag vilja ha tre men om jag inte själv kan få barn skulle jag vilja adoptera och då skulle jag nog vilja ha två små <3

Vad gör du på din fritid?

På min fritid brukar jag träna, äta mat, blogga, umgås med min familj, vänner och titta på serier. Har fastnat helt för serier nu!!

Vad är din dröm i livet?

Wow så stor fråga! Jag skulle vilja se världen, resa runt och få uppleva allt som finns att uppleva. Jag skulle vilja flytta hemifrån, skaffa familj, ha ett jobb som jag trivs med, tjäna väldigt bra med pengar, känna mig lycklig och vara glad.

Drömkarriär?

Hmm bra fråga, det vet jag nog inte ens själv...

Vart skulle du vilja bo om du fick välja helt fritt?

På sommaren skulle jag vilja bo här i Sverige men så fort mörkret, kylan och hösten kommer skulle jag vilja bo i ett varmt land. Där det är blå himmel, sol och värme!

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; text-align: center; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}

Vilket är ditt drömresemål?

Jag är en sån tråkig typ som inte har något drömresmål... Jag skulle helst vilja åka till alla länder och upptäcka allt som finns att upptäcka men om jag måste välja just ett drömresmål skulle det nog vara till Maldiverna. Men jag skulle inte vilja vara där för länge med tanke på att det är en sån isolerad ö.


Skulle du vilja vara influencer på heltid?

Ja, är det konstigt? Jag älskar ju att skriva, spela in youtube video, redigera bilder och video. Det hade varit en dröm om jag kunde göra de och samtidigt kunna överleva på den inkomsten. Att vara kreativ är en sak som jag älskar och kommer alltid att göra det!


Hur många barn vill du ha? <3

Jag vill ha en stor familj så helst skulle jag vilja ha minst tre barn men sen har man ju ingen aning om man kan få barn. Men om jag har turen på min sida vill jag gärna ha tre barn och om jag inte har turen på min sida vill jag gärna adoptera. Att skaffa barn någon gång i framtiden är en dröm jag har, men som sagt i framtiden om många många år :)

Vad gör du på din fritid?

På min fritid brukar jag gymma jag har precis börjat utnyttja att man kan gå på pass. Det är så kul! Annars brukar jag blogga, fota, redigera bilder/video, lyssna på musik och poddar, umgås med min familj och Philip.


Vad är din dröm i livet?

Den här frågan är så stor för mig då jag har många drömmar. Men jag kan dela med mig utav några! Jag har en dröm att kunna jobba med sociala medier, jag skulle vilja göra de eftersom att jag älskar allt som har med de att göra. Att vara kreativ, skriva, fota, redigera och så vidare LOVE IT! Sen har jag en dröm att flytta hemifrån, gifta mig, skaffa barn och köpa en söt liten hund!


Dröm karriär?

Hmm om inte influencer så skulle det nog vara att jobba antingen med mode eller varför inte en mode tidning. Wow det hade varit så häftigt! Jobba på ett kontor med massa kreativa, positiva och glada människor som tillsammans ska skapa en tidning. Det hade varit ännu drömigare om det var i New York eller en annan cool stad.


Vart skulle du vilja bo om du fick välja helt fritt?

Jag skulle vilja bo i Spanien, LA, England typ i New York eller så skulle jag vilja bo i Sverige på sommaren och sen på vintern skulle jag vilja bo i ett varmt land. Jag blir ju så himla vinterdeppig så jag tror att det hade varit bra för mig!

Gillar

Kommentarer