Fem enkla steg - botar din förkyldning

Nu har jag varit förkyld och febrig i en vecka och börjar tröttna ordentligt. Jag vet redan nu att det säkert kommer att hålla sig någon vecka till. Suck! Självklart är jag inte den enda i hela världen som är förkyld så till alla er som är lite små sjuk som mig tänkte jag ge er mina små tips till att bli piggare. Jag tänkte skriva "bli friska" men det kan jag inte lova att ni blir hahah.

Tips 1

Försök att få i dig så mycket vitaminer som möjligt. Speciellt B, C och D-vitaminer, B-vitaminerna gör att ditt hår och naglar växer snabbare och du blir piggare, C-vitaminer motverkar förkylningar och D-vitaminer är bra för hud och hår men även super bra för oss som bor i Sverige när det är mörka tider.

Tips 2

Om du inte känner dig 100% tycker jag att du ska vara snäll mot din kropp och ta en värktablett

Tips 3

Slarva inte med maten, ät istället för mycket! Din kropp behöver mat för att bli frisk, sen kan det vara en ursäkt till att äta massa skräp du vart sugen på att äta ett tag hehe

Tips 4

Ta en kopp kaffe eller drick en energidryck så du får lite energi. Ibland behövs de!

Tips 5

Glöm inte bort att vila! Stanna hellre hemma en dag extra så kroppen hinner återhämta sig. Du kan sova, titta på film, serie eller bara umgås med familjen.

Gillar

Kommentarer

Viktorhognas,
oliviamalm
oliviamalm ,
Visst jag håller med 😊
nouw.com/oliviamalm
Joisstyle
Joisstyle,
Fin blogg du har!
nouw.com/joisstyle
oliviamalm
oliviamalm ,
Tack fina du 😊
nouw.com/oliviamalm