Felicia här

Hej! Detta blir inte ett vanligt inlägg för idag är det Felicia Nelén som skriver här på Olivias blogg. Tycker det är så kul att jag fått kontakt med Olivia och att vi valt att göra detta tillsammans, då jag ser många likheter med våra bloggar. Vem är jag då? Mitt namn är som sagt Felicia och bor i Linköping. Jag jobbar som både säljare på 75% och med sociala medier på deltid. När jag inte jobbar (vilket jag nästan alltid gör) så brukar jag passa på att umgås med min familj, då jag är en riktig familjeperson och skulle aldrig klara av vardagen utan ett meddelade från någon i familjen. Tycker det hade varit jätte roligt om ni ville kolla in min blogg och kanske vill följa mig där. Ni an klicka HÄR för att komma till den <3

Tänkte även nu passa på att svara på 4 frågor så att ni lär känna mig lite bättre och kanske får en bättre bild av mig.

Hur länge har du bloggat?

Jag började blogga när jag gick i 6:an, tror jag kanske har haft 5-6 olika bloggar på olika portaler. Kan ju inte säga att jag var bra på det då utan hoppas att jag har utvecklats sen dess. Det har väl mer blivit som en vardag nu för mig då jag blandar min blogg väldigt mycket med min Instagram som ni kan hitta HÄR.

Varför började du blogga?

När jag började mer seriöst med bloggen så gjorde jag det på grund av att jag är en person som har så mycket tankar inom mig och känner att jag behövde ett ställe att skriva av mig på. Jag har skrivit dagbok i flera år, och kände att jag gärna delar med mig av mina tankar istället för att visa för mina följare att det är okej att inte mår bra också.

Vad är ditt mål med bloggen?

Målet med min blogg är att bara fortsätta med de jag gör, att dela med mig av fler tankar och även blanda in mer mode på bloggen eftersom att det är någonting som har kommit mig mer och mer närmare hjärtat. Vad jag har lärt mig av med mina följare är att dem verkligen tycker om mina inlägg där jag berättar öppet och ärligt om hur jag verkligen mår, så det är någonting som jag verkligen vill bli bättre på och kanske hjälpa folk som är i en liknande situation.

Vart ser du dig själv med bloggen om 5 år?

Eftersom jag jobbar med både bloggen och Instagram så hade det varit extremt kul att kanske göra detta på mer än bara deltid. Kanske jobba med mina sociala medier på 100%, och det är även någonting som jag kommer att börja sikta efter.

Gillar