En lista

Vad gör du just nu?

Just nu sitter jag i mitt rum och kollar på youtube, dricker kaffe och bara tar det lugnt. Jag har åkt skidor hela dagen och sen varit hos doktorn så jag kände att jag behövde ta det lite lugnt.

Vad skrämmer dig?

Oj tyvärr väldigt mycket som jag inte kan påverka... Exempel så skräms jag av att förlora mina nära och kära. Jag tycker att den tanken är fruktansvärt jobbig att tänka och jag vet inte hur jag skulle hantera situationen om det faktiskt hände... Sen skräms jag också av åldras, visst jag vill bli vuxen och skaffa mitt egna liv men desto äldre jag blir, desto äldre blir min familj och det är också skit jobbigt.

Vad peppar dig?

När folk inte tror på mig, låte kanske konstigt men det gör att jag vill motbevisa att jag faktiskt kan och att de hade fel. Den känslan är så skön!! Sen blir jag också peppad av att se andra människor lyckas, då blir jag glad för den personen men även inspirerad till att själv försöka göra något och lyckas med de.

Vad vill du ha som huvudsyssla om fem år?

Hmm om fem år är jag alltså 25 år och då hade jag mer än gärna vilja jobba som influencer om det fortfarande lever kvar eller så skulle jag vilja jobba på ett kontor. Ett kontor där ett stort härligt gäng jobbar med en mode tidning! DRÖM!

#lista

Gillar

Kommentarer